buffalobill @ 2.6.2015. 15:19
trudim se da ovo gledam jer nemam nista drugo,nekakva srednja zalost kao i breaking bad..
mightywez @ 2.6.2015. 17:50
Onda bolje gledaj nasu malu kliniku, to je za tebe serija.
buffalobill @ 3.6.2015. 0:13
edit: ne zelim se prepucavati pa sam prepravio poruku,nije mi sjela ova serija i gotovo,opcenito sam vrlo izbirljiv po pitanju te americke produkcije,volim true detective,i uglavnom gledam britanske serije..
edit 2 samo da znate vas dvojica gore,sinoc sam malo cugnuo pa sam vas vređo,ali to sam vam oprostio,tako da mozemo dalje u dobroj vjeri i mirnijim tonovima
mightywez @ 3.6.2015. 17:51
Ma nije ni meni bas predobar better call saul mada mislim da ce bit odlican kad se malo zakomplicira radnja posto je dosta sporijeg tempa. A breaking badu i true detectivu nemam prigovora.
buffalobill @ 3.6.2015. 18:25
meni je true detective klasa iznad, a breaking bad jako precijenjena serija, pa tako i ova,kod true detective nema nikakvog podilazenja masovnoj publici,i to su radili genijalci,ovo ne..
mightywez @ 3.6.2015. 18:43
Meni osobno je drazi breaking bad zbog fora, napetosti i same price. Dok true detective ima opaku atmosferu i super glumu a prica tako tako. Mada je opet odlicna.
buffalobill @ 3.6.2015. 18:58
no ti i ja bi se nekako i slozili
tesko je zadrzati kvalitetu kad snimas 30-40 epizoda,tu se uglavnom ide na zaradu,pogledaj si utopiju i in the flesh,to su britanske serije,ova druga je o zombijima, ali to je BBC produkcija
mightywez @ 4.6.2015. 0:59
Imas pravo da. Bacit cu oko na te serije. Drag je i meni bbc pogotovo u zadnje vrijeme.
mario1505 @ 4.6.2015. 19:49
Ne moš mene tako lako uvredit buffalo.
Aj lepo da si se zapio. Ja vredjam.ljude kad sam trijezan. Kad popijem, onda sam mala maca
sebulba @ 5.6.2015. 0:54
buffalobill ako te zanima bbc produkcija pogledaj black mirror i fades. one su mi prve pale napamet i još su kratke, po par epizoda svega imaju.
buffalobill @ 5.6.2015. 1:45
hvala,zavrsio sam s ovom better call saul,na kraju nije ni tako losa,sad krecem s fortitude
fantasma13 @ 5.6.2015. 8:41
daleko je ovo od breaking bada, nažalost...
buffalobill @ 5.6.2015. 11:49
meni blize,tu su trebali stat..edit: iako se osjeti (nazalost) da su se tu upleli amerikanci,naime to i jest britansko/ americka produkcija,fortitude je solidna serija,podsjeca atmosferom na twin peaks,pa tko voli...
sebulba @ 28.7.2017. 11:03
kakva sezona, zapravo odlična serija.druga i treća sezona su odlične. treba malo vremena da ti legne radnja i likovi ali onda se navučeš na taj način da sam krenio gledati breaking bad iz početka koji sam potpuno zaboravio. sad trenutno letim po epizodama bb i i super dođe pozadina priče saula, fringa,salamance, mike i ostalih.
yuma @ 6.8.2019. 14:04
Ja tek sad počela gledat BCS, dugo se na to spremam pa... Prepoznajem taj štih još iz BB, ovo ima nešto drugačiju dinamiku, ali to je otprilike to. Prvih nekoliko epizoda je sporo i služi samo kao intro, upoznavanje likova i okolnosti. Tamo negdje od 5. epizode kreće konkretna radnja i likovi se stapaju u cjelinu. Sad sam na 10. epizodi. U tri dana. Još 30, valjda ne bum nastavila ovim tempom gledat jer bum se onesvijestila :-). A mislim da ću i ja po završetku ponovit gradivo iz BB. Čisto onako hehehe ;-)
sineast @ 17.1.2024. 11:15
Masterpiece tv stvarateljstva. Napeto, pametno, dirljivo, duhovito.... 10/10
gorlock @ 27.1.2025. 19:09
Napokon sam pogledao sve sezone.
Better Call Saul može biti i serija sama za sebe za one koji nisu gledali Breaking Bad, ako niste gledali svakako pogledajte sve osim zadnje 4 epizode šeste sezone, koje se bave budućim zbivanjima nakon serije Breaking Bad, što me iskreno nije baš impresioniralo.
Najbolje su mi četvrta i peta sezona, te šesta sezona do 11-te epizode.
Znaimljvi likovi, zanimljve ljudske sudbine, vrlo dobra serija, preporučujem.