izzyni @ 1.4.2015. 15:56
Bit će predobro... Jedva čekam!!! I glumi Cote de Pablo (NCIS)!!!
alexije @ 1.4.2015. 20:50
teško smeće, negledljivo.
manon @ 4.4.2015. 17:05
Otkud znate da je teško smeće i negledljivo, kad je ovo TV premijera?
alexije @ 4.4.2015. 17:32
gospođo gledao sam prvi dio prije nekoliko dana. drugi dio nisam ni pokušao nakon traumatičnog iskustva s prvim dijelom.
sve tv serije imate na internetu pogledati u HD rezoluciji, nekoliko sati nakon američke premijere.
lijep pozdrav

manon @ 5.4.2015. 0:27
Imali ste potpuno pravo, ovo je nešto strašno. Pred mnogo godina (desetak i više) bila je serija o Masadi, izvanredna, toliko dobra da sam u Izrael išla skoro pa samo zbog Masade. Dakle, bila sam na Masadi pred pet godina.
Nakon dva sata sam prestala gledati jer je bilo negledljivo!!!
manon @ 5.4.2015. 0:28
Imali ste potpuno pravo, ovo je nešto strašno. Pred mnogo godina (desetak i više) bila je serija o Masadi, izvanredna, toliko dobra da sam u Izrael išla skoro pa samo zbog Masade. Dakle, bila sam na Masadi pred pet godina.
Nakon dva sata sam prestala gledati jer je bilo negledljivo!!!
alexije @ 5.4.2015. 1:05
draga gospođo drago mi je da ovdje ima ipak netko s normalnim ukusom.
bilježim se sa štovanjem.
danny tolić @ 5.4.2015. 10:49
Čim sam vidio najavu znao sam da će biti dosta "loše"
alexije @ 5.4.2015. 10:50
ovo nije loše ovo je jezivo. mene bi bilo sram to snimit.
izzyni @ 5.4.2015. 19:12
Bilo je baš super!
Bez riječi sam!
Meni najbolja mini-serija ikad!
alexije @ 5.4.2015. 19:32
Bilo je baš super! Bez riječi sam! Meni najbolja mini-serija ikad!
jel ti radiš na rtl-u? serija je zločin protiv dobrog ukusa. mora da je bila najjeftinija od ponuđenih.
izzyni @ 6.4.2015. 22:24
Ne radim na nijednoj televiziji.
Samo valjda ne djelimo isto misljenje. I ja mislim da je to ok. Ja se ne ljutim sto se ne svida drugima... Vidjela sam i na stranici nekih novina iz Los Angelesa da ljudi misle da je ta mini-serija tako losa da bi skoro mogla biti dobra. I da je to sramota za americku stvarnost. A meni se bas svida!