badtrip @ 19.3.2015. 21:00
Ma kamilica, a ne sad nešto posebno
svrljozvrljo @ 21.10.2016. 21:27
EVO NOVA SEZONA. NISAM KOMENTIRAO PRVU, PA DA ISPRAVIM GRIJEŠKU, SERIJA JE ODLIČNA . UMJERENA U SVIM SMJEROVIMA TAKO DA MOŽE ZADOVOLJITI LJUBITELJE STVARNOG ŽIVOTA, KAKO DANAS TAKO I ONDA. TREBA JE SVAKAKO STAVIT U OKVIR DOMAČE PRODUKCIJE KOJA SE BAVI NOSTALGIČNIM POGLEDOM NA MINULE DANE ,KAKO TO UVIJEK BIVA , NEKAD JE BILO... HUMOR JE PROFINJEN I NEĆE GA SVAKO PRIMJETIT, NA PRIMJER , MIMIKA. ŽENSKI DVOJAC JE FENOMENALAN,JELENA MIHOLJEVIĆ I ELIZABETA KUKIĆ. ANICA DOBRA JE DOBRA VILA PRVE SEZONE. A MLADI GLUMCI SU BAŠ ODLIČNI, KAJA ŠIŠMANOVIĆ I KARLO MALOČA POSEBNO. A RIĐIČKI I SOBIN SU VRLO SOLIDNO ODRADILI ZAHTJEVNE "OBIČNE" ULOGE. VRLO GLEDLJIVO. PREPORUKA SVIMA KOJI SU SE MALO ZASITILI AMERIČKE KONFEKCIJE.
svrljozvrljo @ 21.10.2016. 21:29
E DA SVAKA POHVALA AUTORIMA!!!
void @ 30.12.2016. 21:24
Tako lijepa serija. Hoćemo novu sezonu.
svrljozvrljo @ 18.9.2017. 20:02
Odgledah reprizu 2 sezone,i......,odlično. Kraj....,super. Nadam se da će bit i treća sezona, a ako ne bude ,nema veze, samo nek snimaju domaću produkciju na bar toj razini i biću zadovoljan. Gledao sam i Novine, nije mi nešto, ali nije ni za bacit. Samo nek snimaju....
nemam_tv @ 22.9.2017. 4:36
Eto meni je ovo prosječna serija a Novine su mi bile odlične.
void @ 7.1.2019. 21:54
Izgleda da je iz najnižih instanci dužnosničkog podzemlja na vatikansku trumpoviziju stigla "direktiva" da nam u prvih pola sata prve epizode treće sezone, nepopravljivo zgade nekad tako voljenu seriju. Mislim, ono, kakav idiotski flashfront, kakvo nakaradno dramaturško mesarenje...
Šteta, šteta. Znači, prve dvije sezone su mi nekakva solidna osmica, a sad bih seriji sveukupno dao - 1, ali to na ovom semaforčiću vjerojatno nije moguće. Uglavnom, sad se sramim što je uopće imam na popisu. Bljak. 
yuma @ 8.1.2019. 18:54
Ajme kaj sam ja upravo odgledala?! Prvu epizodu treće sezone, to jedino znam, a njen sadržaj, strukturu, ideju i likove ne bih ni uz pomoć dramaturga uspjela opisati. Jako loš početak treće sezone. Ova serija mi je do sad bila gledljiva i pomalo draga...
vele ćetković @ 25.2.2019. 22:02
Ovo je nevjerovatno, uništili ste danas sve sa ovim naratiranjem, baš mi je išlo na živce, kao za retardirane! Ma kome treba da mu se opisuju scene koje gleda?!? Katastrofa!!!
svrljozvrljo @ 26.2.2019. 21:32
...ma to ti ide ovako, na HRT1 ide serija, a u isto vrijeme na HRT3 ide ista epizoda s naratorom za slabovidne, i onda biseri su to pobrkali !?!?!? Kakvi dripci. Što se tiče kritika na 1 epizodu treće sezone, vrlo intrigantno i šokantno, ali nastavak sezone je stalno u uzlazu ,što se kvalitete tiče. I ja sam se nadao da se serija neće upetljat u domovinski rat, al'je*i ga, nadajmo se najboljem...
ichglotztv @ 11.3.2019. 17:01
Ne uspijem gledat seriju u svom terminu na TV-u, pa sam se ovu zimu odlučila pogledat je na internetu. Ono, od početka do kraja, svaki dan po 1 epozodu. Svidja mi se. Gluma je solidna i likovi su mi simpatični. Priča je "obična", ali mene to ne smeta - ne mora uvijek biti pretjerane dramatike, akcije ili - kako je bilo uobičajeno u Yugo-produkciji - melankolike i depresije. Kroz "Crno bijeli svijet" veselo prolaze mladi uz odličnu glazbu, a stariji se bore sa stvarima koje su obilježile tadašnju svakodnevicu. Da odluče snimati sezone sve do 1991. ja bih ih gledala.
atlantiday @ 15.3.2019. 19:43
Gorlock, i nas je u razredu mlatio drug (niži razredi), jer je biio alkić i u savezu komunista, pa mu nitko nije mogao ništa. Ali volim ovu seriju, u meni budi nostalgiju za Kulušićem, dobrom mjuzom, prvoj ljubavi, baš me peru uspomene i prilično je vjerno sve prikazano. Još kada počnu spikati na šatri, a moji klinci me gledaju u nevjerici i pitaju stvaaarnoooo? Čehle, zurka... nemrem se više sjetiti....
svrljozvrljo @ 26.3.2019. 21:03
....i završi 3 sezona, o-dli-čno. Romantika, Nostalgija, Patetika,...bijasmo mladi i svijet bijaše crno bijel.
Svaka čast scenaristima i glumcima i ostalima, serija na nivou. Sezonu četvrtu, moliću lijepo.
perunika @ 12.10.2020. 20:16
Odlična serija. U to sam vrijeme studirala u ZG i naravno da mi je zanimljivo vratiti se u to vrijeme. Ali ne samo zbog toga.
I ja bih četvrtu sezonu
void @ 14.12.2020. 21:33
Nije da ne volim reprizno gledati CBS (osim prve epizode treće sezone), ali WTFCSF večeras? S 01 E 12?
svrljozvrljo @ 15.12.2020. 17:16
...ovakav kiks na startu glavne dramske akvizicije HRT-a, ne možeš vjerovat,... ???, valjda su dali da smjenu vodi neko preko student servisa !?
void @ 8.2.2021. 21:40
Epizoda 45:
Osmi putnik je imao pet članova.