mmilann @ 22.11.2013. 13:19
uloge izvrsne posebno andersonova
morina @ 21.12.2014. 20:25
nisam sigurna, ali govori se da će možda biti i 3.sezona serije. Jamie Dornan apsolutno nenadmašiv
bearfoot @ 20.6.2025. 20:13
Počinje vrlo dobro, čak odlično, uprkos Gillian koju ne volim nikako, ali dobra je glumica, i onda se druga sezona pretvara u glupu sapunicu, besmislenu i naivnu...šteta...
yuma @ 15.8.2025. 0:26
Evo gledam prvu sezonu pa cu o njoj. Imam još 1 epizodu prve sezone.
Scenarij je kompleksan, puno je likova, radnje se odvijaju paralelno. Anderson je solidna, karizmatična i zgodna ali ovaj negativan Dornan... ja ne znam kaj gledatelji(ce) vide u njemu 🙄 Isprazan, dosadan lik, glumac to odrađuje bez strasti, bez interesa... užas. Lik gleda slike koje ga uzbuđuju kao da gleda reklamu za Aiax, uhodi djevojke kao da gleda kroz izlog Muellera u sekciju drogerije, dok ubija djeluje nezainteresirano, dok planira iduće korake kao da sastavlja popis za DM. Onak, užas. Jedino gdje pokazuje emocije je naspram djece i to minimalno (kad mu uloga propisuje jer postoje trenuci gdje zaboravi na dijete ali to je ok s obzirom da je psihopat). Dosadan lik užasno. Seriju izvlače druge intrige (kojih ima napretek) vise nego primarna- ubojica žena. Za prvu sezonu zbog glavnog glumca i dijelom zbog nekih nelogičnosti i nedosljednosti dajem ocjenu 7,5/10