mazlica @ 18.12.2014. 16:49
Iako mnogi nevole ovakve vrste sapunica, ali mene ova odmara i jednostavno uživam u različitoj kulturi od moje...jednostavni način snimanja, ali odlično razrađeni likovi dobrih i loših osobina ličnosti, vrlo poučni životni odnosi...samo mi je žao zašto nema repriza jer neke moram bez prijevoda potražiti na you tube jer radi zauzetosti u radne dane, većinu preskočim...
benziga @ 7.1.2016. 10:49
a kaj sad? Do nedavno produžili ste trajanje serije na sat-dva, pa vratili u neku normalu 50-ak ili 45 min., a sada s trajanjem od 25 min i od toga pola reklame, kaj da se gleda? dva tri prizora, pa ukinite i to!
Kaj se nemože neko normalno vrijeme trajanja ostaviti, pa bar pola sata do 45 min.?
lp
benziga @ 25.1.2016. 16:45
tko to više uopće gleda?
Sreća da ima dovoljno reklama pa one dvije, tri usporene scene - dvije, tri rečenice se lako u prolazu pogledaju. Zašto se zove indijska serija - telenovela sa pregršt zanimljvih likova i preokreta? Da pregršt naročito u petnaestak minuta.
lp pozdrav onome tko slučajno pročita
marinchy7 @ 6.5.2016. 13:49
Znaci najbolja serija ikad.. Pratim ju od pocetka.....i evo ima 2 miseca neemigu gledat jer ste je stavili u glupu uru jer radim oa nenogu vkedat ...nema cak niti reprize...uzas ono!!! I evo dns slobodna pa sretna da mogu gledat kad ono ova druga indijska serija sta je bila spojena sa malon nevjeston???? Eto sve san van rekla....