nena benić @ 17.6.2013. 22:28
u ovoj poplavi sapunica ova serija pripada vrhu žanra...odlična je i uspjela me je zaintrigrirati da je gotovo redovito pratim...posebno su mi se svidjele epizode u kojima se se Priya i Ram zbližavali...čak se i budim u 6.00 da pogledam reprizu...super je
radmila dolic @ 27.7.2013. 11:42
odlicna serija-od mene cista desetka...
radmila dolic @ 27.7.2013. 17:59
Zasto je doslo do prekida emitovanja serije Priya preko TV-a kad znamo da se ona emituje preko Yutuba ali bez prevoda? Seriju Madhubalu gledam preko Bolivud sajta ali po kvalitetu nije ni blizu Priyi.
polonca @ 28.7.2013. 15:51
Kdaj bo nadaljevanje serije? 
radmila vejnovic @ 29.7.2013. 21:30
imate li podatak kad ce Priya biti nastavljena
polonca @ 1.8.2013. 16:56
Molim, da na tv Hayat obavestite gledatelje, kada če biti nastavljeno prikazivanje serije Priya.
Mislim, da nije fer sa vaše strane, da ukinete seriju bez reći, a dodajete na program 2-3 nove serije.
fanica @ 2.8.2013. 12:35
Poštovani!
Inače sam puno zaposlena ali sam odlučila vezati se za neku dobru seriju, da bi odmorila i uživala u gledanju neke neiskvarene, primjerne serije. To je bila Priya. Onda je Hayat TV prvo počeo sa mjenjajnem termina emitovanja, bez ikakve najave. Sad su Priyu čak prekinuli, opet bez informisanja gledaoca. Totalno neprofesionalno in nefer do gledatelja zbog kojih postoje.
Da li se šalite (g. Rorschach) sa informacijom, da čete emitovanje nastaviti 14.12.2016??!!?!
polonca @ 10.8.2013. 18:13
Pitanje je jednostavno, zašto???? Dali nema para, ili nije još odkupljena serija???? Sad verovatno moramo čekati, da se ove nove serije završe, pa posle nastavljate sa serijom???
aya @ 10.8.2013. 23:19
Nemam pojma ni koja je to serija niti koji je to program, ali gospođe drage, nije mi jasno zašto ovdje postavljate to pitanje??? Pa zovite taj Hayat ili kako već, koji to emitira!!!
A ti @rorschach, prestani zafrkavat žene, pa vidiš da te ozbiljno shvaćaju!