taurus @ 24.1.2013. 20:13
Serija koja je dosegla kultni status sa punim pravom,pravi sinonim za SF žanr.10/10
buffalobill @ 16.3.2016. 20:47
ne gledam zvjezdane ratove, ali ovo obozavam,i prvu generaciju,ta serija ima ucinak tableta za smirenje i to bez nuspojava
aya @ 17.3.2016. 0:06
Evo plus za BB-a (tko bi rekao
), ali nemam kaj ni dodat ni oduzet. Osim zahvalit kaj je podigao topic, jer ne bih niti znala da ide na HRT3.
buffalobill @ 17.3.2016. 12:52
wtf!? zasto nije na popisu programa veceras, a najava je billa od pon do cetvrtka?
pisatel @ 17.3.2016. 23:32
Mislim možda i najbolja verzija Star Treka posebna po tome jer je zanimljiva i pristupačna onima koji i ne prate ni Star Trek ni žanr, mada je originalna generacija sa svojim kultnim statusom poznatija u svijetu, ipak se ovo kod nas prikazivalo još davnih dana i živo pratilo...
Patrick Stewart je jednostavno legenda ovdje.
nelson @ 18.3.2016. 10:08
ma za mene najbolje star trek , worf ,data, riker,jean luc,prelijepa deanna nju sam obožavao ,la forge ... ...ja vjerujem da postoji život u svemiru negdje ocjena 10
aya @ 18.3.2016. 17:46
Meni je i Voyager jednako dobar. Zapravo cijela franšiza mi je super, osim DS9, dok je prvi serijal, za današnje pojmove, ipak malo zastario.
buffalobill @ 18.3.2016. 18:10
ma jasno da je zastario ali ima jednako umirujuci ucinak najbolji anksiolitik za uvod u san , nazalost anksiolitici ne mogu odrzavati san
nelson @ 18.3.2016. 18:40
ma komentar mi ne izlazi pozzzzz aya meni je ovaj najbolji no mnogima je 1 spock mcoy i kirk, ovaj jean luv mi je baš tip za kapetana,tebi je voyager?ali meni je voyager malo čudniji najbolj pjesma m je deep space nine intro.........onaj zadnji entreprise mi je užasan bufallo tako je u pravu si pozz kasna noć i plutujemo u galaksije;)
buffalobill @ 18.3.2016. 19:58
bas gledam,u ponedjeljak je opet na programu,hvala bogu, vec sam mislio da su ih maknuli,voyager je sjajan,a ne bi imao nista protiv da repriziraju ni onaj prvi star trek (1966 - 1969),moze se sve to skinut ali ovako na tv-u je veci gust iz dana u dan gledat
nelson @ 19.3.2016. 23:12
ja se nadam da ce nać warp energiju i lijek za sve bolesti ali teleportacija hm teško
sebulba @ 20.3.2016. 13:08
dakle *aya nešto što je nolan prikazao u prestižu, orginal baca kašiku, a kopija se pravi blesava.
a što se tiče star treka na htv3, izgleda da bi mogli nastaviti i s ostalom franšizom nakon nove generacije što znači da bi letili svemirom par sljedećih godina...
nelson @ 20.3.2016. 20:28
pa nemam ništa protiv samo bi volio da su i one 1 star trekove reprizirali bili su davno na tvu 2002
buffalobill @ 20.3.2016. 22:16
apsolutno, i to sa sloganom : "star trek - s vama kroz život"
to je prarafraza najjace marketinske poruke ikada,a koristi ga Konzum :" zajedno kroz zivot ili s vama kroz zivot"..ne znam tocno kako glasi
nelson @ 20.3.2016. 23:00
star trek je promijenio puno toga,bar za početak način mišljenja..da i nemoguće može bit moguće
buffalobill @ 24.3.2016. 13:04
hmm..sad kad gledam, voyager je dosta bolji,a i malo mi idu na zivce melankolicna savjetnica troi i ovaj s rajfom na ocima
nelson @ 24.3.2016. 14:27
ma nije definitivno su bolji od voyagera.worf,data, meni je savjrtnica troi jako draga i prelijepa,gordi la forge on to nosi jer mu je vizir gleda s tim....riker odlično glumi 2 časnika broda,kpt jea luc je baš pravi kapetan...meni je u voyagerima išao na živce onaj robot doktor,.neelix,i sedma opd devet
buffalobill @ 24.3.2016. 14:32
ma daj,pa zgodnije su ove u voyageru,cak je i kapetanica seksipilnija od troi,ali vidim da si ti veci fan,ja moram pogledat kak se ko zove,za doktora se slazem
nelson @ 25.3.2016. 10:37
ma buffalo ne znam ja gledam star trek zbog likova ,haha ma daj kapetanica od troi ,, troi uoće nije loša , i jako lipa a sada tamo voyager ima on vulkanka, sedma od devet, kapetanica,nema ni tamo ljepotica haha