gorlock @ 2.12.2012. 14:42
Uf, pogledao sam sinoć prvu epizodu, da dobra serija ako mogu suditi po odgledanoj prvoj epizodi.
Doista ludnica , hebe lud zbunjenog - takav dojam je ostavila na mene. Ostao sam zgrožen i šokiran baš kako bi to i trebalo biti nakon horor filma ili serije u ovom slučaju.
E sad ovisno o ukusima, nekome će ova serija biti odvratna i odbojna i čim je vidi na tv-u prebacit će na drugi kanal, a ljubitelje dobrog horora će zasigurno privući uz male ekrane.
Do druge epizode ću još razmisliti - gledati dalje ili ne ! Možda ipak zavirim u kojem će smjeru priča (ako je uopće ima) ići dalje.
sebulba @ 2.12.2012. 19:02
ok je serija, ali prva sezona ahs mi je bila bolja i nije mi bas leglo da isti glumci prve sezone glume druge likove.
hitman_4 @ 2.12.2012. 19:27
prva sezona je malo horror remek djelo,dok je druga sezona bitno drugačija tj. depresivnija,mračnija pa čak i strašnija.ne pojavljuju se baš svi glumci,no meni ne smeta.čak mi je drago kad vidim nekog iz prve sezone
jessica lange je prava ikona serije
gorlock @ 13.1.2013. 14:30
Aiii, prošla je već 7-8 epizoda koja li je ne znam, ali znam da svaki puta jedva čekam slijedeću.
Doista prava ludnica, samo se ne zna tko je tu lud, pacijenti, liječnici, časne sestre..., ili mi koji to sve gledamo ?
Svaka čast redatelju ali i scenaristu ove uvrnute serije !
sebulba @ 13.1.2013. 15:01
covjece kaskas debelo, izasla 11. a ostalo jos 2. ep, al ne mogu uopce predpostaviti kako ce zavrsiti.
gorlock @ 13.1.2013. 17:08
sebulba @ 13.1.2013. 15:01
covjece kaskas debelo, izasla 11. a ostalo jos 2. ep, al ne mogu uopce predpostaviti kako ce zavrsiti.
Ma gledao sam ih sve, jedva čekam rasplet i slažem se niti ja ne mogu pretpostaviti kako će se završiti.
Neke sam epizode čak još jednom gledao subotom u reprizi............. hhhhhhhhhh
samantasatc @ 28.11.2013. 5:21
ovo mi je najbolji dio american horror story-a :)
interceptor87 @ 29.11.2013. 23:11
napokon pogledao...odlično...žao mi samo sta sam toliko cekao,da pocnem gledat seriju.....
cool40 @ 5.11.2015. 5:31
Super serija samo bojim se da je lady Gaga sposobna zamjenit ogromnu glumačku veličinu