fox89 @ 3.6.2011. 17:45
danas sam ovo slučajno vidio. dogodilo se nešto što nisam mislio da je moguće, gluma je tolko loša da su nadmašili i najbolje godine. strašno O.o
luci @ 13.6.2011. 19:53
OMG! koja glupost,gluma je katastrofa
sanjaaaaaa @ 18.6.2011. 0:45
gluma mozda i nije najbolja, al je serija svakako poučna...
lojzica @ 23.6.2011. 14:33
Neće valjda plaćati profesionalce....., usput', totalno mučno za gledati....
filip111 @ 22.9.2011. 13:43
Serija je super zanimljiva, a glumci su ok, pa zar u stvarnom životu ljudi izgledaju bolje, pametnije....? Super ste!
crnisokol @ 22.9.2011. 14:37
ja ne razumijem kako ovo nekome može bit dobro...pa glumce, redatelja i scenariste bi poslao na goli otok koliko je ovo loše...a hrt-u svaka čast što su s našim pretplatama platili ovaj fantastičan promašaj od tragedije...
ivana vidović @ 25.5.2012. 11:17
meni je serija super, pokazuje probleme obitelji čega ima i u stvarnom životu i to mi se sviđa!
ivana vidović @ 25.5.2012. 11:17
meni je serija super, pokazuje probleme obitelji čega ima i u stvarnom životu i to mi se sviđa!
gestapo @ 26.5.2012. 19:08
a kaje to neki dokumentarac ili ?
aya @ 26.5.2012. 19:31
gluma je tolko loša da su nadmašili i najbolje godine
fox89
Gluma je neuvjerljiva, jer "glume" naturščici.....
...a hrt-u svaka čast što su s našim pretplatama platili ovaj fantastičan promašaj od tragedije...
crnisokol
To ide na RTL-u, tako da ti ovo ne drži vodu.
a kaje to neki dokumentarac ili ?
gestapo
Nije dokumentarac, ne znam kako bih nazvala tu formu...radi se o situacijama iz stvarnog života, "glumljenim" po naturščicima. Nekad pogledam koju...zna biti dobar sadržaj, ako možeš otrpiti da je gluma zbilja koma.
aya @ 27.5.2012. 12:36
znam aya :)
A hbg...detector je bio off 

rosinante @ 26.8.2012. 17:34
odlična emisija..a s obzirom da ne glume profesionalci (zbog kojih serija ne bi uopće izgledala niti malo realistično), izbor naturščika i gluma i nije tako loša (tko misli drugačije neka se prijavi za snimanje pa da se smije sam sebi
)..
ja ne mogu dočekati da završe reklame dok gledam seriju..inače, serija traje valjda 20-ak minuta, ali kakav bi to život bio bez reklama..(5 minuta serije pa 10 minuta reklame)..
hrkihr @ 24.9.2012. 11:26
Nisko buđetna emisija u kojoj sve što vrijedi je donekle dobra "potresna priča". Gluma je ispod razine amaterizma. Tko god kaže da je emisija snimljena toliko da se popuni termin u programu ne treba mu ništa zamjerit.
stormblast @ 23.11.2012. 19:00
pa dobro ljudi,šta je vama,kakve istinite i potresne priče??????????? :O
Pa priče su toliko smiješne,da ja plačem od smijeha kad gledam emisiju!
cura nije znala da je trudna,zamjena djece u rodilištima i sl.!!!!
Pa nije ni čudo kaj ke dobro gledana,kad je gledaju ovce koje puše tu priču! :)
Ja je gledam,velim,jer se smijem lošoj glumi(i trebaju biti naturščici,ne bi bilo smiješno).
lily7 @ 15.1.2013. 22:41
Daleko najhumorističnija serija s ovih prostora. Problem je jedino što joj vjerojatno nije namjera da bude humoristična.
dominik hrky herceg @ 13.2.2013. 12:54
Mogu ja glumit u toj vasoj seriji 'Krv nije voda'....Jer vidim da vam je gluma jako losa... Doma gledam i placem od smijeha...Pa smo dosli na ideju moje frendice i ja da se prijavim....Samo neznamo kako....