gorlock @ 31.10.2016. 18:28
Brutalno je počela 7. sezona, jedva čekam nastavak.
Prva epizoda je bila odvartno brutalna, a zombiji u svoj svojoj žestini su kikiriki za prave zlotvore - ljude.
gorlock @ 16.2.2017. 22:42
Yep, gledao sam, ali nekako mi je predvidljiva, ali ipak dovoljno napeta....
Pretpostavljam da će se sada vući pregovori do predzadnje epizode, potom mogući rasplet u zadnjoj epizodi, no opet sa upitinicima tko je koga ?
butch @ 1.11.2017. 23:25
ne znam da li netko jos uvijek prati ali serija se pretvorila u besmislenu pucacinu u prazno u 8.sezoni... jako jako veliki pad. postaje negledljiva
gorlock @ 2.11.2017. 21:31
Da, upravo tako, prve dvije epizode gotovo pa dosadne i vrlo nerazumljive.
sebulba @ 13.12.2017. 12:35
i onda od toliko pucanja u cijeloj polusezoni praktično su tamo gdje su bili na početku, aj bar je jedan od ajmo reći bitnijih likova ugrižen pa bi mogao odapeti ako kojim slučajem nije imun.
nemam_tv @ 14.12.2017. 2:17
Mislim da je došlo vrijeme da se na proliječe napravi.KONAČNO VELKO FINALE i prekine sa daljnjim snimanjem.
nemam_tv @ 3.3.2018. 21:49
Prijašnjih sezona sam u 22 sata obavezno gledao ovu seriju. A ako je na nekom drugom kanalu AXN ,AMC bila neka druga serija . Gledao sam reprizu tih serija. A sada od kako se nastavili ova 8. sezona negledam ponedeljkom gledam Hawai na AXNu a ovo ostavim za petak ili nedjelju.
Jednostavno su je previše otegli usporili .
ichglotztv @ 2.4.2019. 19:54
Tek sam odgledala 5ipo sezona, pa neću puno nadodati jer prethodni komentari su sve rekli.
Osim .... da se zaista dogodi takva zombi-apokalipsa, nitko od ljudi ne bi preživio 2 sezone. Jer bi već 3. dan bez nadzora nuklearne elektrane eksplodirale i svi bi umrli od radijacije.
Kako je uopće ovoliko gadljivog ubijanja uspjelo proći američku tv-cenzuru???
ichglotztv @ 8.4.2019. 19:15
... ipak ću nadodati. Jedna stvar koja mi fali u ovoj seriji je humor. Ok, radi se o hororu i drami, ali može se ubacit i humor ("Lovci na natprirodno" to, npr., odlično rade). I napokon sam ga dočekala u sredini 6. sezone. I to odlično odradjen, suptilan, sarkastičan, humor koji pokazuje duboku povezanost likova. I onda je došlo finale 6. i prva epizoda 7. sezone - ovoliko brutalnog nasilja na tv-u je ... bez riječi sam! Jedva sam odgledala epizode, neke djelove sam i preskočila jer nisam imala želudac za to. Jedno je ubijanje zombija jer ta čudovišta ne postoje, ali nešto sasvim drugo su ljudi koji postoje i gledat psihopate kako sadistički uživaju u mučenju i ubijanju. To je previše. Citirat ću lovca na natprirodno Deana Winchestera, "Demone kužim, ali ljudi ... ljudi su nastrani."
I zato nadodajem UPOZORENJE: ako ste osjetljivi, gadljivi ili patite od ptsp-a, nemojte gledat "Žive mrtvace".
S druge strane, Andrew Lincoln je čudo od glumca, od sada ga pratim.
emilvar @ 9.4.2019. 21:37
@ICHGLOTZTV Baš gledam na IMDB i nema Lincolna nigdje otkad je nestao iz Walking Dead
aya @ 10.4.2019. 0:00
emilvar @ 10.4.2019. 22:20
Nisam čitao strip tak da ne znam hoće li se njegov lik više pojaviti u seriji,samo velim da ga nigdje nema zadnjih 9 godina otkad je počeo WD i nema ništa u planu (kao da ga je ova uloga iscrpila skroz a mogli bi to skoro svi odglumit😁) Pa glumčine koje se pripremaju za ulogu godinu dana snimaju više od njega . Inače,serija je i meni dosada teška ali gledam samo zato jer nemam kaj pametnije za radit ponedjeljkom u 01:15.Dobre serije bingam,loše EP po EP
cala @ 11.4.2019. 13:56
slažem se,serija je teški shit,ja sam odgledo 7 sezona i nedavno išo gledat 8 i nema šanse,14 epizoda ako se ne varam je stvarno previše za sezonu,na kraju sam odgledo samo zadnju epizodu i to je to,isto kao da sam odgledo sve