akasha @ 13.2.2010. 13:10
Gledajte i pokušajte biti pametniji od Poirota. David Suchet zna svoj posao :)
nerona @ 5.3.2010. 16:29
Uvijek iznova zanimljiv....prva liga, ali- nije sapunica pa nema prođu.............
carol @ 11.4.2010. 23:59
Intrigantno,zanimljivo i zabavno.. Inaće sam ljubitelj Agathe Christie. David Suchet - odličan..
cubo @ 1.6.2010. 20:47
Genijalan um Agathe Christie teško je nadmašiti.........David Suchet fenomenalno dočarava neobičnog,belgijskog, ekscentričnog detektiva kojem nijedan zločinac ne promakne.......zabavna složena križaljka koja intrigira.....u bilo koje doba dana...hm i noći!!
abica @ 23.9.2011. 16:48
Svaka čast spisateljici i nadasve dobrom glumcu!
lojzica @ 18.10.2011. 14:12
Interesantno je da je uvijek neki abnormalan termin, kao da ne zaslužuje udarniji..........
aneri @ 20.10.2011. 16:59
Poirot zaslužuje počasni termin emitiranja.Kad bi netko od urednika ove komentare pročitao, pa se i smilovao ogromnom broju gledatelja obaju spolova i svih dobnih uzrasta.
marisa @ 25.3.2012. 22:26
Hvala HRT-u na pametnoj odluci da emitiraju ovu izvrsnu seriju nadam se da će dati i filmove od Poirota!Sada napokon svi možemo vježbati svoje sive stanice!
karakteran @ 26.3.2012. 10:49
pogledao sam sve epizode uključujući i onu zadnju koju hrt nije emitirao kad im je vlak u kojem se dogodilo ubujstvo zapeo u hrvatskoj po sniježnoj mećavi, a vinkovci se u filmu spominju čini mi se 4 puta. suchet je jedini poirot kojeg mogu pogledati. da njega nema serija bi bila nezanimljiva. žešći promašaj producenata je bio izbacivanje miss lemon, hastingsa i jappa. šteta bili su dream team i nenadmašivi zajedno zato su ove nove epizode bez njih slabije kvalitete.
gajski @ 26.3.2012. 15:47
pogledao sam sve epizode uključujući i onu zadnju koju hrt nije emitirao kad im je vlak u kojem se dogodilo ubujstvo zapeo u hrvatskoj po sniježnoj mećavi, a vinkovci se u filmu spominju čini mi se 4 puta. suchet je jedini poirot kojeg mogu pogledati. da njega nema serija bi bila nezanimljiva. žešći promašaj producenata je bio izbacivanje miss lemon, hastingsa i jappa. šteta bili su dream team i nenadmašivi zajedno zato su ove nove epizode bez njih slabije kvalitete.
karakteran
Filmovi su nastali poslije serije.
Ova epizoda s vlakom koju spominješ je film "Ubojstvo u Orijent Expresu.
Slažem se u potpunosti da filmovi o Poirotu koji nastaju poslije serije(koja je imala više serijala) su teško oštećeni ne sudjelovanjem prijatelja Poirota.
Pojašnjenje za to je što se Poirot penzionirao, a filmovi nastali poslije prikazuju sasvim drukčijeg Poirota, koji je već u starijoj dobi.
kmeko @ 1.4.2013. 17:56
Obozavam. Engleske serije su mi najbolje.
the_doct8r @ 1.4.2013. 20:35
Serija je žešća. Ovaj david suchet je utjelovio poirota bolje nego bilo tko drugi. Samo nove epizode postaju sve brutalnije i nema više miss lemon i hastingsa koji je btw. Odličan i baš onakav kao u knjigama. A onaj batler george je iritantan
franz88 @ 19.1.2014. 16:56
... ako je nes legendarno onda su to filmovi Poirota s ovim glumcem!
Genijalno, kako lik rijesava najtajnije ili mracnije slucajeve uz pristojan razgovor ili salicu kave / caja.. dok tamo neki drugi tipa Stevo Seagal, Van Dam, Bruce Willis itd.. se polomise i pola grada oko sebe za istu radnju!

giga_nt @ 26.1.2014. 16:26
Jedina verzija koja nešto vrijedi. Točnije, ovo je izvrsna postava, produkcija... ocjena 9,999.
dxdy @ 26.1.2014. 20:56
nadam se da ove epizode koje kreću u veljači su to ove nove snimljene jesenas koje će vas šokirati... u zadnjoj epizodi Poirot umire i u pismu ostavljenom kapetanu Hastingsu odaje veliku tajnu.
smarkovi @ 27.1.2014. 8:25
Odlican predlozak,odlicna podjela uloga,vrhunska produkcija,rezultat odlican serijal.
nena kereš @ 16.2.2014. 16:55
S obzirom da je zadnja sezona
, bilo bi izvrsno reprizirati od prve..na drugom programu.
batanona @ 16.2.2014. 23:51
i reprize nema, naravno :-(. Nikada do sada nismo imali tako lošu uredničku politiku.
cor @ 17.2.2014. 0:07
fantastična serija sa katastrofalnim terminom emitiranja.
dxdy @ kill yourself.