emilvar @ 7.5.2018. 3:13
Ne znam...muško sam,43 godine i ovo mi baš ok,opustajuce(da li sam postao neka baba ili kaj već?😁)
emilvar @ 5.2.2019. 19:59
Slažem se,meni isto jako dobra serija.Svaka čast na ukusu 🤟👍
pandaboy @ 5.2.2019. 20:05
U životu je najvažnije slagati se sam sa sobom 
yuma @ 6.2.2019. 16:16
HAHAHAHAHA, Panda :D :D ... Vidim u desnom stupcu da si ti nekaj posljednji komentirao tu nekakvu seriju pa rekoh idem vidjet jer mi uvijek dobro pišeš. Iako ovoga puta nije riječ o osvrtu na seriju, opet si nadmašio samoga sebe 
aya @ 6.2.2019. 18:13
Ahaha, vidjela sam jučer postove, ali nisam skontala da je isti lik. Vrlo vjerojatno ni on sam nije skontao!
emilvar @ 8.2.2019. 8:19
Ma vjerojatno je(ajde,možda ga zbunio prvi komentar na sekundu ali ne više od dvije) ali onda je bolestan...pa tko normalan još govori o sebi u trećem licu? Serija je fakat ok,kao da Californication i Desperate Housewife's (ako ti se napokon ne gadi potonja) imaju dijete s tim da dijete vuče više na tatu (70:30, Californication) Evo,sad nas je troje ( the more the merrier)
langobard @ 8.2.2019. 8:54
@emilvar Evo da ne moraš više sam sebi odgovarati na postove, ja ću ti odgovoriti, nisi postao baba nego "bijeli vitez" 

emilvar @ 8.2.2019. 9:41
Hahaha,prvo mi izbacilo tompsona a sad sam na urban dictionary pročitao...
aya @ 8.2.2019. 17:22
emilvar, nisam sigurna jel trolaš ili zaista ne kužiš da se cijelo vrijeme o tebi govori?
emilvar @ 2.4.2019. 21:12
Aya , niti jedno ni drugo.Išao sam pogledat komentar o seriji i vidim da je komentar isti kakav bih ja napisao,nakon dvije sekunde složio sam se sam sa sobom a dalje ,netko shvatio,netko ne ali ustvari nebitno (ispada da je bila jedna vrlo interna zajebancija,1 na 1😁) Evo,serija završila pa više neću čitat isplati li se gledat ili ne.Pozdrafff