mima @ 19.11.2009. 20:40
sunce vam kalajsano,dajte neke smišne epizode,one stare
majav @ 21.8.2010. 19:11
e fakat su zakon............
jovil @ 24.8.2010. 22:57
sunce vam kalajsano,dajte neke smišne epizode,one stare
mima
Primjedba na mjestu.
Ovaj 3 serijal samo je blijeda kopija prva 2 ,naročito drugog.
Veliki gubitak u seriji je prerana smrt jednog od najboljih bosanskih glumca Žana Marolta i Doajena Hrvatskog glumišta velikog Vanje.
gorlock @ 24.8.2010. 23:51
Primjedba na mjestu.
Ovaj 3 serijal samo je blijeda kopija prva 2 ,naročito drugog.
Veliki gubitak u seriji je prerana smrt jednog od najboljih bosanskih glumca Žana Marolta i Doajena Hrvatskog glumišta velikog Vanje.
jovil
Nije li tako kod svih serija, recimo i Naša mala klinika je svojevremeno bila ok, a sad je više nitko i ne gleda.
Teško mi je reći koja je humoristična serija postigla zapažene sezone osim možda prve - a pri tome ne mislim na serije američke produkcije.
theroadwarrior @ 8.9.2010. 23:12
najbolja domaća humoristična serija ikad!!!!!!!
jasko_19 @ 11.10.2010. 17:00
Dobre su i ove nove epizode,nemoj srat:DD
buzdovan @ 11.10.2010. 19:03
najbolja domaća humoristična serija ikad!!!!!!!
TheRoadWarrior
Domaća!?
Nit' je domaća, nit' je dobra! 
arnol @ 11.10.2010. 20:48
U početku je bilo stvarno humoristično i meni se svidjela serija. Gledala sam svaku epizodu. Te tri generacije muškaraca pod istim krovom sa svim onim zgodama i nezgodama, kućne pomoćnice,susjede i prijatelji. Ovo novo je bar meni negledljivo. Recikliraju stare ideje, dovode loše goste. Što je bilo bilo je. Dižem jednu Maksuziju za stare epizode ! Preporučujem ekipi sa Mustafom da snime neki novi projekt !
nerona @ 14.10.2010. 16:15
Ma, dosadili, sve ima svoje trajanje!
jovil @ 14.10.2010. 20:19
Ma, dosadili, sve ima svoje trajanje!
nerona
Goran Navojec glumi u 3 serijalu i neznam što se s njim događa.Uvijek je bio punačkiji, al ovaj je puta pretjera do samog ruba.Tolika debljina kao pučina bez granica.
Ne bi triba Mustafa zaboravit svoju zemlju razvitka i postojanja na koncu života, jer njegov zadnji projekt u Hrvatskoj "kazalište u kući" je ok, al light lemonada uradak.(nije neka kvaliteta usudio bi se reć)
Šteta što se novci nalaze kod pogrešnih likova koji se bave produciranjem domaćih serija, jer po ovolikom brojnošću sapunjara made in CRO da se zaključit da ima novaca(skoro je objavljeno da srbijanska glumica na radu u Hrvatskoj Kaća J...či.a zarađuje 500 eura po epizodi neke sapunjare od hrpetinu epizoda(500x...).
zubak @ 20.10.2010. 20:39
Goranu N. fali samo kostim svinje i moze da pocne da rokce.
doom @ 20.10.2010. 23:48
Goranu N. fali samo kostim svinje i moze da pocne da rokce.
zubak
mene podsijeca neznam dal ko zna jednog od najvecih zlocinca na svijetu SUPER HIKA iz alan forda ...."kradem siromasnim da dajem bogatima"....
bankimun @ 9.11.2010. 18:30
Goran je zgodan i s viškom kilograma. I odličan glumac. Patite ljubomorni šu.ci.
hitman_4 @ 14.11.2010. 12:46
solidna serija,al ono sve na istu foru(humor).najveći plus je definitivno izet, koji spašava seriju,ostali likovi nezanimljivi.
perox @ 23.11.2010. 22:53
Ma dajte ljudi serija je carska mozete vi pricati sta god ocete ali meni je serija najbolja koju sam do sada gledo
valencija @ 25.11.2010. 20:28
serija je ne dobra nego savrsena...Izet je naravno glavni.
ali nije samo on tu dobar, pogledajte npr Dinu ili sad Refka koji ga je dostojno zamjenio, onda Faruk, pa munjeni combe, a i mora se priznat da je Samir odlican. jako je zanimljiv splet okolnosti na koji se uvjek moze dobro nasmijat.
a i mora se priznat da je lijepo vidjet Selmicu u seriji.
dobra glumacka ekipa sa dobrim idejama
diabolicus999 @ 15.1.2012. 1:16
Vrlo iritantna serija,sa infantilnim humorom..za publiku niže i osrednje inteligencije..