nelson @ 1.3.2017. 14:20
legendarna serija volio bi da je prikazuju ponovno.serija se nije snimala na aljascii nego u drzavi washington gradić rosyln.... fleischman,holling,maurice,ed,
buffalobill @ 2.3.2017. 11:11
gledao sam ju kao hipnotiziran
nelson @ 2.3.2017. 13:49
da jako dobra serija mnogi idu utaj gradić di sesnimala serija. i ona pjesma uvodna zakon haha
bearfoot @ 21.4.2020. 17:59
Gledajući danas ponovno seriju, iako sam vidim zaboravio sadržaj epizoda gotovo u potpunosti sve je to tako naivno i nevino i sporo da teško zadržava pažnju i interes... i likovi i humor i dijalozi...nekako je samo podsjetnik na neka prošla drugačija vremena...jedna od serija koje je vrijeme ipak pregazilo
buffalobill @ 25.4.2020. 12:19
apsolutno,ne mogu vise gledati ni Mucke, ni Sienfelda,ni Alo Alo,ni Twin Peaks itd,ali ovo "nevino i naivno" mi se cini kljucno u cijeloj prici,kao da su te serije i bile odraz takvih vremena,za razliku od ovog danas koje je sve samo ne nevino i naivno
samuraj @ 25.4.2020. 13:59
Serijama puno brže ističe rok trajanja nego filmovima. Kao što kažeš svaka je odraz svog vremena i aktualne kulture, mode, načina života... Kao takva ne može preživjeti dugo osim u srcima nostalgičara koji su ih gledali kada su bile aktualne.
buffalobill @ 25.4.2020. 14:10
tako treba i biti,uostalom i mi se mijenjamo,bar bi trebali,neka samo ostanu tamo kak ti kazes u sjecanju na neka prosla vremena
bearfoot @ 25.4.2020. 14:52
Ma vidi stare kvrge kako se raznježile...😋😋🤗🤗👍
perunika @ 1.11.2021. 21:11
Čitam komentare da je seriju(e) pregazilo vrijeme, da je naivna itd. E onda mi je drago da sam ostala naivna, kad već nisam nevina, i da još mogu gledati i istinski uživati....Za razliku od npr masu ovih Netfix serija koje kažu najgledanije, meni neprobavljive.
redskins @ 19.4.2022. 16:35
Odlicna, legendarna serija, vraca u neko drugo ljepše vrijeme, sto je to prije bilo, cekat kad ce druga epizoda na tv-u:):)
buffalobill @ 19.4.2022. 19:45
pa normalno da je legendarna, i sad ju gledam na ŔTL kockici, ali sad mi sluzi samo za uspavljivanje, kao i Star Trek