buffalobill @ 6.12.2016. 22:48
no,gledam ovu seriju,sad sam na drugoj sezoni," bolje uzasan kraj nego uzas bez kraja",to mi se vrti u glavi,smisao izreke ce se shvatiti gledajuci,nije losa,nikoga nece ostaviti ravnodusnim,makar ima slabijih djelova,kao i sam zivot,zar ne..?
buffalobill @ 9.12.2016. 8:32
ne mogu vjerovati da nitko ovo ne gleda?!dajte se iskulirajte ljudi,to nije zajebancija tipa breaking bada,ovo je ozbiljna serija
sebulba @ 9.12.2016. 11:02
Pogledao odavno seriju I sto sad?, vise nego dobra je.dijelove gdje je prikazan kao obiteljski covjek poceo sam ubrzavati u drugoj sezone, jer ispada da ga je trebalo zaliti kako je dobar otac, a on pobio tisuce oceva.nisam znao da je bas tako neslavno zavrsio pa sam odmah malo googlao I kazu da je serija relativno tocna. Moguca je I treca sezona sa novim negativcima.
latica0609 @ 9.12.2016. 11:27
Još su najmanje dvije sezone potvrđene.
Meni je serija ODLIČNA! Odličan mi je taj dvojaki prikaz Escobara. Ni u jednom trenutku ga nisam žalila, ali mi je super što je prikazan kao čovjek - čovjek rastrgan između svog poludjelog ega i pogubne želje za moći s jedne strane i ljubavi prema svojoj obitelji s druge.
A o odličnosti drugih likova niti drugih aspekata serije neću, jer bih mogla napisati esej hvalospjeva:)
buffalobill @ 9.12.2016. 13:39
joj djeco por favor disculpeme,serija ima nagli pad nakon nekih pet sest epizoda u drugoj sezoni,mijenjaju rezisere i kao da su angazirali one koji snimaju sapunice,znaci gledati do 16-e epizode max,a zadnje 4 ne
buffalobill @ 9.12.2016. 17:28
dobro si napravila,prvih par epizoda u drugoj sezoni jos kako tako, a onda se serija dramaticno urusava,cak se i glavni glumac,inace dobar, pogubio,vise nije znao kakvu facu da slozi
fantasma13 @ 11.12.2016. 2:01
Daj se odluči je li serija dobra ili nije
buffalobill @ 11.12.2016. 7:55
prva sezona je dobra,druga nije
nemam_tv @ 23.6.2017. 2:00
Tako je kada pričaš priću o nećijem životu . Koju možeš ispričati za jedan at a ti otegneš na pet šest sati.
budha @ 14.11.2018. 14:32
najbolja serija u povijesti čovječanstva stiže za dva dana.