ovan12 @ 23.11.2009. 23:20
ljudi henry nije ubojica jer je danas po njemu isto neko puco tako da....
aya @ 23.11.2009. 23:53
ovan12
Bit će da imaš pravo
!
Samo, zahvaljujući onom imbecilu ja već dva tjedna mrko mjerkam Henrya ...
jana_banana @ 24.11.2009. 8:21
ovan12
... ma to je distrakšn! netko od likova ga je sto posto skužio, pa nas navode na krivi trag...
mare1212 @ 25.11.2009. 18:01
serija je zakon!!! ja san na youtubeu pogledala sve do kraja pošto nisam u mogučnosti pogledati zadnje 3 epizode ali tamo san sve vidila...evo da vam ne upropastim seriju puno samo ču reč da je wakefield živ i da je on ubojica..ali dok je mala madinson bila oteta wakefild je imao pomagača koji je njoj donosio jest...pomačać je henry...henry se cijelo vrijeme pretvarao da je dobar i sve to...on je sin od wakefilda i ubija je j.d-a i trish...ugl svi če biti ubijeni osim abby i jimmy-a( ribar),preživjet če shea i madinson a sve ostale če poubijat s iznimkom chloe če se ubit sama...ima još puno toga šta vam nisam otkrila..ugl na kraju če abby ubit henry-a...ja nisam mogla vjerovati da je on ubojica al eto shvatila sam na kraju zašto je on ubojica a to vam neču otkrit...henry mi je od početka nekako bio sumljiv !!!
mare1212 @ 26.11.2009. 17:33
ebaš ti fala...ugl nisan rekla sve....al iman problem nemogu da se ne izblebetan...pa šta ču sad
fox89 @ 26.11.2009. 18:13
hahahahahahhahahahahahahahahhahahahahah...isuse ovo je kraj!!! vrhunac!
myna @ 26.11.2009. 20:44
ja jednostavno ne vjerujem šta čitam.nisam htjela znat šta će se jeb... desit na kraju jer sam jeb... htjela pogledat seriju u miru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!u p.m. zadržite to za sebe
fox89 @ 27.11.2009. 10:18
nakon svega viđenog u ovoj teme uopće me strah otvarati temu irska braća:D:D
myna @ 27.11.2009. 10:21
E myna moja draga, znam kako ti je... otvoriš neku temu, kreneš čitat postove, i jednostavno ne možeš prestati sa čitanjem jer te jednostavno fascinira razina tuđeg kretenizma i jednostavno moraš vidjeti koliko je ta osoba spremna daleko otić'.
I kako god čitaš dalje, oči ti sve više natapaju suzama, a um razočaranjem što dijeliš kontinent s takvim primjercima ljudske devolucije.
U takvim trenucima napravi što i ja napravim... otiđi do frižidera, izvadi bocu Jackyja i pošteno potegni - jer samo će te to održat na životu i zdravog razuma!
Ostaj mi dobro!
senilno_magare
istina,gorka istina..prestrašno nešto..je potegnut ću ja pošteno,al u ovom slučaju samo jagermaister pomaže heheh:)
mare1212 @ 29.11.2009. 18:11
a kao da san jajedina koja je rekla šta če se dogodit...ok ovdje više nema smisla šta pričat jer vi očito nerazumite...by
markognjec @ 30.11.2009. 22:56
osobno me je zanimalo ko je ubojica, al se nisan nada da ce neko ipricat seriju skoron do zavrsetka isto je tako ucinjeno sa herojima mada meni nije smetalo... :-)))
markognjec @ 30.11.2009. 23:32
eto opet nismo vidili kad je henry upuca wakefil-a pa mozda se snimi jos jedna sezonu kojju necemo imat prilike gledat na novoj isto kao i heroje :-)))))), bas bi volia da bude tako!!!!
sever69 @ 30.11.2009. 23:33
Gotovo! Kaj ne? Sad svi sve znaju. Čiča miča, gotova je priča. 
mare1212 @ 1.12.2009. 13:05
a gledala san negdi da postoji i druja sezona sad oče li je pustit na našoj televiziji ko zna
markognjec @ 1.12.2009. 19:42
a gledala san negdi da postoji i druja sezona sad oče li je pustit na našoj televiziji ko zna
mare1212
budi sigurna da nece, isto ko heroje kucanice.... :-)))))))))) i bas ce mi bit drago zbog ovih dripaca na pocetku
aya @ 1.12.2009. 22:24
mare1212
Pa da možeš i od nastavka ispričat' kraj?
Ajd' dite, odi u školu učiti pravopis do tada. U jednoj jedinoj prostoj rečenici 8 pravopisnih pogrešaka!!! To zbilja treba znati napraviti! Bravo!
marta @ 2.12.2009. 21:10
a jbt......pa kj tebe boli k kolko neko ima gresaka ?!!