mocca @ 12.3.2010. 12:53
comme on Januška.. baš je filmić simpa :)
bozoli @ 12.3.2010. 13:09
Je, i meni se svidio. Ali.... (dođe mi da opsujem!!!) zašto moraju svaki, BAŠ SVAKI naslov filma prevesti ne doslovno. Pa, koji klinac nisu ostavili u naslovu 'spojeva', umjesto 'poljubaca'?!?! Jel to toliko teško? Zar neki idiot koji to prevodi mora ostaviti svoj pečat na svakom svojem prijevodu ponekad doslovno izmišljajući naslove. (need I mention American Beauty again?) Grrrrrrr....!!!!!!!!!!!!!
Breathing in - breathing out...
jana_banana @ 12.3.2010. 14:21
sorry, ali meni ovaj Sandler užasno ide na jetra i ne mogu si pomoći!
mario @ 13.3.2010. 0:15
jana_banana
Meni je lik isto bio "meh", ali onda sam pogledao Reign Over Me, - http://www.imdb.com/title/tt0490204/ - i ostao ugodno iznenađen, baš me je oduševio. (A uz njega glumi još Don Cheadle, što je jedan veliki plus)
fox89 @ 13.3.2010. 1:00
ma sandler još prolazi,al ova drew mi je preodvratna i preiritantna.
entina @ 26.11.2010. 23:38
evo baš ide taj filmac... ma Sandler je simpa, al u većini filmova glumi slične likove koji su svima iritantni. ima jednu baš dobru ulogu, a to je u filmu P. T. Andersona "Pijani od ljubavi".
frxi @ 27.11.2010. 0:02
jana_banana
vidi se da nemas smisla za šalu,bas je cojek super, ja sta tebe onda nasmijava
alfa_romeo @ 22.3.2025. 21:37
evo ide upravo sada, gledao sam ga uvijek kada je na tv-u, drew barrymore... eh .... svaki puta kad nju vidim u ovom filmu, podsjeti me na moju bivsu djevojku.... ista kosa, isto fizicki izgledaju, taj nosic i lice isto ,,,, taj osmijeh ... uf... i bas smo prekinuli u to vrijeme kada je film izasao.... izgleda da ju jos nisam prebolio...