gestapo @ 1.1.2012. 17:52
Pošto sam na godisnjem a na tv-u hvala bogu dobrog filma ni za ljek(mozda par, u tjedan dana). Hvala bogu na mojoj povelikoj kolekciji koju posjedujem.I tak listam i listam i nabasam na kolekciju Crittersa ili kad sam bil mali zvali su ih monstrum cupavci.
Neznam koliko vas je tu to gledalo, ali film od 5 nastavka je fenomenalan pa cak i peti heheh.
Prvi Critters izasao je 1986 godine i postigel je veliki uspijeh,mada su ih mnogi nazivali tkz kopija Gremlinsa iz 1984-e,ali je navodno scenariji Crittersa napisan prije Gremlinsa al dobro .....
Super mi je kod serijala da pocinje vec u drugom nastavku sa puno humora izmedu samih Crittersa i koji su u prvom planu filma a onda tek svi ostali,kaj se tice sama tema filma nije ni bitna i koliko je predvidljiv ili nije ,bitno je da je film jako zabavan i netrazi puno od gledatelja.
To su mala cupava bica iz svemira koja voliju jesti sve kaj je od mesa i jako mrze sve kaj nije meso, tak da si vec mozete predociti o cemu se radi u filmu!
Serijal toplo preporucujem jer je zabavan,jos pogotovi ako ga gledate sa ekipom!