scheilinkin @ 12.8.2011. 21:36
uf ona scena jebacine na stepenicama je epska. tu niko ne ostaje ravnodusan.
brasadadac @ 20.10.2012. 23:57
Kako da nadjem cio film da ga pogledam, molim pomoc?!?
tvister31 @ 3.8.2015. 16:55
kako da gledam ovdje filmove ne razumijem ko mi moze objasniti
jana_banana @ 4.8.2015. 0:30
@tvister - ovdje ne možeš pogledati filmove!
yuma @ 15.2.2016. 0:13
Ajme koji film...raspadam se na dijelove 😵😵
Sirovo, uzbudljivo, žestoko, istinito, životno i ... žalosno. ..
arina @ 15.2.2016. 0:47
Odličan film sa prezgodnim ljubavnikom.
buffalobill @ 15.2.2016. 1:32
ne znam sta je prethodilo ovim 15-ak minuta neuvjerljivosti i patetike na kraju, koje sam gledao,ali ne sluti na dobro
pada mi na pamet film koji je vjerovatno puno bolji, a o zivotnosti da ne pricam, jasno..nema nijedan komentar
DAMAGE
buffalobill @ 15.2.2016. 9:36
zaboravio sam reci diane lane je zgodna ali nije seksualna, za razliku od juliette binoche u pozudi *muka mi je editirat na telefonu
nelson @ 15.2.2016. 23:51
takve su sve žene danas. film je loš ali bar ima sexa haha ocjena 2
buffalobill @ 16.2.2016. 0:14
a kakve su to zene danas? imas onu ; "zena kad te voli oprostice ti i zlocin,a kad te prestane voljeti mrzi i tvoje vrline " mislio si da su zaljubljive ? ako jesi onda si u pravu,njima je ljubav sve, i jel 2 od 5 ili od 10 ocjena?
nelson @ 16.2.2016. 9:45
wise guy ,kakve su žene danas pa kao i sam naslov filma.ocjena filma je 2 nije njima ljubav sve nego novac i sex .
buffalobill @ 16.2.2016. 10:46
ma kak ne,ti si pobrkao zene i muskarce..njima je seks negdje na desetom mjestu..ovaj film nije nikakav ogledni primjer
yuma @ 16.2.2016. 15:07
Glavna junakinja je razmažena, dokona i isprazna ženturača koja jednostavno traži više od života: jebanje, tucanje i fukanje u svim mogućim pozama, prostorima i uvjetima.
Žene inače nisu takve.
buffalobill @ 16.2.2016. 15:31
kako sad a nahvalila si ga? ja sam odmah rekao da film nije uvjerljiv,zene su kurve i svetice,pragmaticne i instinktivne,okrutne i milosrdne,proturijecne u svakom smislu,ali svesti ih na nekakve nimfomanke je stvarno odraz nepoznavanja zenske seksualnosti i njihove prirode
a novac ? pa tko ne voli novac ? on pruza komfor i sigurnost,a zene stite svoje resurse,nisu glupe da ce prevariti muskarca koji im to pruza,osim toga danas su obrazovane i mogu biti neovisne i o tome
yuma @ 16.2.2016. 16:06
Pa ništa nije kontradiktorno; film je dobar. Postoje ovakve žene (imala sam jednu takvu frendicu). U se, na se i poda se (doslovno). Muž joj je pomorac, ona je žderala (debela je), nosila je bunde i fukala se (ali ne s mužem :-). Više nismo frendice jer mi se bljuje.
Zakaj bi se netko čuvao zaljubljene žene; pa ta će sve napraviti za tipa! I ubiti ga, da, ali ako se ponaša lijepo prema njoj, ako je pametan, bit će najsretniji na svijetu 
nelson @ 16.2.2016. 18:39
žene nisu svetice nego više varaju muževe,i nije istina da žene vole ljubav,sve su više manje ovakve pogotoivo kad dočekaju 45 onda im hormoni polude.zato ako ne vara muško hoće žensko.
buffalobill @ 16.2.2016. 18:53
pa varaju ponekad ak se zaljube jer njma ljubav ulazi kroz usi..pa ih koekakvi slatkorjecivi mamlazi smotaju
varaju iz osvete,inata,ocaja,u afektu,a najmanje zbog seksa i pozude
nelson @ 16.2.2016. 18:58
da ti si ekspert nisi me razumio wise guy,nisu svetice nikako i one to varaju muževe više nego što misliš.najmanje zbog seksa ma nemoj?kad vide zgodnijeg od muža dosadnog skakat će svaka u krevet