Jako sam zadovoljan svojom odlukom da cu sto manje gledati americke filmove i baciti se sve vise na europske,kao ni zadnjih desetak tako ni ovaj me nije razocaral u niti jednom pogledu!
U zadnjih vise godina, nisam pogledal bolji survival od ovoga,jos nakon par dana kako sam ga pogledao ostal mi je ustisak samoga filma u meni a to je pozitivno!
Film je od pocetka pa do kraja dobar i uzasno napeti ,a da o kraju filma negovorim, film ima tako jaki kraj da sam jos uvijek pod dojmom samoga kraja koji je prebrutalan ,prvenstveno psihicki..... ono wtf !?!...zar kraj moze biti takav????
Kao sto sam citao po raznim forumima i filmskim stranicama mogu potvrditi da scenarista je jako dobro u filmu prikazao danasnji sve prisutan voajerizam tj snimanje mobitelom svakakva sranja sa nakanom da se snimke zlorabe i problem nasilnih teenagera kojih je sve vise u danasnje vrijeme!
Kroz cijeli film drzi vas jaka srdzba i ljutnja prema akterima filma ,jer nakon par minuta gledanja nadete se sami u tom filmu(jer je dobar,bar ja:) ,jer su tolko dobro uloge slozene i odradene da je to milina gledati!Fora je da tu nema monstruma,besmrtnih ubojica ili neznam sta,tu je samo ljudsko ludilo koje je sveprisutno u stvarnom svijetu!
Mislim ko voli survival filmove ja bi stavio ovaj film pod "obavezno pogledati" ,moja ocijena je 8,5/10
ukratko(copy)
Jenny je zgodnjikava teta u vrtiću koju dugogodišnji dečko vodi na romantično kampiranje pokraj prelijepog jezera na kome se planira izgradnja vila za bogate. Mjesto na koju odlaze je duboko u šumi, u blizini nekakvih malih sela u unutrašnjosti Engleske. Već prvog dana idilu odmora upropaštava banda mladih lokalaca, koja se smješta blizu njih i uz cugu i drogu počne zadirkivati zaljubljeni par. Stvari eskaliraju drugog dana i kreće bespoštedna borba za život.