doom @ 24.3.2011. 12:58
jedna od najboljih trilogija meni osobno....jezza,na litre i litre krvi,jebeni zvucni efekti u prvom dijelu mozda i najbolji uopce,i jebeno smijesno pogotovo treci dio ...
svaki nastavak se nadovezuje na prethodni dio ...koji je uzitak gledati film bez kompjutorskih efekti uff da su bar svi tak....
prvi dio je jebeni horror i zvucni i vizualni efekti su bez premca ..vec u drugom djelu pocinje poprimati polako komicni štih i polako gubi štih horora kad u trecem dijelu cista komedija ....najbolje da si nabavite sva tri dijela i pogledate u komadu...necu puno filozofirati nego cu vam samo reci ovo obavezno pogledajte .....10/10
ukratko...
dva lika i tri zenske su krenuli u zabaceni dio sume u koji se moze samo prek mosta tamo je stara kuca koju je lik kupil na nevideno ...kad su se smijestili nasli su knjigu u podrumu koja bi trebala biti knjiga mrtvih ...putem spleta okolnosti probudili su nekakve demone koji zaposijedaju ljude....i tako dalje i tako blize....
beno @ 24.3.2011. 22:33
Vrhunski filmovi. Drzim fige da nikad ne vidimo remake ;)
bearfoot @ 3.4.2011. 20:03
ha, nagovorili ste me i pogledao sam prvi dio, koji je ujedno i zadnji što se mene tiče....
razumijem da je low-budget film, ali ipak....nije to za mene....
surfajući malo, vidim da film ima status koji ja ne razumijem...
beno @ 3.4.2011. 22:40
Pogledaj dvojku, puno je bolja od jedinice. ED2 je zapravo remake prvog :)
Trojka je komedija, pogledat ces kad se navuces na dvojku. ;)