gorlock @ 8.1.2011. 16:05
U svoje vrijeme film je bio odličan, ali i danas je vrijedan pozornosti.
Jedna od mojih strasti su i ove moćne letjelice pa Vam predstavaljam:
Prvu sliku futurističkog vojnog aviona - predstavljen kao ponos britanske vojske.
Ime je dobio po keltskom bogu groma i oluje Taranisu. Košta oko 170 milijuna eura, ne treba mu pilot i ne vidi ga radar. Prvi probni letovi najavljeni su za ovu 2011. godinu.

blaž matan @ 19.12.2012. 19:28
najbolji film svih vremena!!!!
taurus @ 24.6.2013. 11:52
Ovaj film je bukvalno parodija na tematiku kojom se bavi.
smarkovi @ 18.8.2013. 8:44
Dva oprecna stava,a po meni istina je negdje izmedju
boatenga @ 18.8.2013. 14:51
Film je snimljen 1986. godine..
Vjerojatno niste bili ni rođeni tada..
Nije bilo CGI-a, ni kamera toliko malenih i rasprostranjenih da ih svaki idiot može nosit na prstu, odnosno u autu..
Film je bio audio vizualni događaj desetljeća..
Edit: Vidim ispod, mnogi su oduševljeni sa onim smećem od filma "300", festivalom cgi-ja..
Jedna soba, dva glumca, i kompjuter..I imaš film, ne samo film, imaš blokbaster..
Smiješno..
bearfoot @ 19.8.2013. 10:21
ovaj film ni te davne '86 nije bio niš posebno, ničim nije pridonio filmskoj umjetnosti, osim zaradom, samo atraktivna reklama američkog zrakoplovstva s jadnom fabulom...u svakom pogledu, pa i u tehničkom, prešišali su ga mnogi filmovi snimljeni u to doba od koji su neki postali klasici, a kako vrijeme odmiče sve je teže u cjelosti odgledati ovaj film i otrpiti poruke koje silom gura...jedina vrijedna ostavština je naslovna pjesma
fantasma13 @ 6.6.2015. 15:49
slažem se da, jedino što je ovaj film iznjedrio je svevremenski hit take my breath away.. a ovaj komentar nabolji film svih vremena..l lol. da sam moderator, brisao bih ga, a korisnika isključio :D
jeremiah @ 3.9.2017. 21:44
Slažem se s komentarima vas dvoje gore. Al' fora je prisjetit' se tinejdžerske dobi i curica koje su ludile za Kruzom, a svi dečki htjeli postat piloti,nositi ejvijetor Rejbanke te kožnjake i štatijaznam šta sve ne. Sad kad ga gledam djeluje mi presmiješan.Uostalom u mnogo filmova nakon, ismijavali su se neki dijalozi i momenti iz tog filma. Ajsmen... ha ha daj nemoj me klat'...
rekmi222 @ 27.3.2023. 17:20
Potpisujem sve što je bearfoot napisao. Film je teška glupost i čisto američko preseravanje. Nepunih 2 sata čekaš da se u njemu nešto konkretno dogodi i na kraju skužiš da se nije dogodilo ništa osim uzalud potrošenog vremena. Ima čak i dokumentaraca koji su napetiji od ovog smeća..
aya @ 27.3.2023. 23:08
rekmi, rekmi, nešto mi ti na aleksija vučeš.....