gorlock @ 19.11.2010. 20:08
Volim De Nira, priznajem nisam pogledao film, jedva čekam - dobro je pa nema reklama na HBO-u
doom @ 19.11.2010. 20:19
nisam ni ja...aj ga poglej pa mi javi dal se isplati pogledat!!
ida000 @ 13.1.2011. 1:04
Vjerujte da se ne isplati trosit dragocjeno vrijeme na ovaj film :)!
bearfoot @ 20.2.2011. 3:36
svidio mi se film, kliše poruka, poruka da nikad nije kasno...
ja sam otac...pa vjerujem u tu poruku...djeca su ti djeca cijeli tvoj život...
gorlock @ 5.7.2011. 23:34
Vjerujte da se ne isplati trosit dragocjeno vrijeme na ovaj film :)!
ida000
Ono što se možemo složiti je da je ovo apsolutno film koji će ostaviti dojam na gledatelja.
Nekome može biti ovakav kako je @ida000 opisa(o)la.
Ja se neću složiti s tim.
Film je odličan, De Niro briljira u ovom filmu i malo koga će ostaviti ravnodušnim. Ovo je jedan od filmova zbog kojeg će neki gledatelji posegnuti za maramicom.
Životna inventura jednog čovjeka - ukratko rečeno.
lordadamko @ 5.7.2011. 23:43
iako imam "samo" 21god i daleko sam od imanja djece (bar se nadam
) film mi nije bio dosadan, mogo sam se uzivit u ulogu...
fina gluma, solidna prica...po mom misljenju ovaj film se svakako isplati pogledat barem jedanput...
olga abramusic @ 26.1.2014. 21:57
Film je izvrstan i dobro je da ga pogledaju i roditelji i djeca ,Svako će (ako hoće ) pronaći nešto po čemu će film dugo pamtiti ...kao da su vas samo jednom pitali " šta ćeš biti kad odrasteš ?"On je htio biti samo dobar roditelj i "3miliona decimetara tel.žice ovio je PVC trakom da bi oni bili.....dobri uspješni ljudi itd....."
yuma @ 26.12.2014. 11:44
Film je odličan, priča je klišej no izvedba čak i nije. Nije savršen, ima nedostataka, perfekcionisti ko ja skuze da mala školarka Drew s tatom jede lijevom rukom, a velika desnom 😆 ali dobro ajde, nitko nije savršen ☺ Osim De Nira 💜💛... Moram priznati da ga još nisam gledala u ovako toploj i suzdržanoj ulozi ali bez primjesa cinizma, osebujne ličnosti i slično. Ovaj put je De Niro "gol" i moram priznati da jesam plakala.
Spoiler
Ima dobrih iznenadnih obrata, npr jako je šokantan i ganutljiv zapravo dio s narkićem na kolodvoru i fantastično napravljen u cjelini. I priča kao takva, kad se na kraju otkriju sve istine, sve "drži vodu". A scena u bolnici, kad saznaje za sina. .. MAESTRALNO. SVI.
yuma @ 22.12.2017. 23:01
Evo gledam ga po drugi put nakon točno tri godine i...opet sam plakala...
Ovaj film otvara oči onima koji još nisu svjesni vrijednosti familije i koji su previše kritični prema svojoj, a onima koji svjesno i snažno vole svoje roditelje, djecu i braću, posnažuje osjećaje jer sve što je prikazano u filmu je istinito, životno i može se dogoditi odnosno događa se svakome...
Vrlo potresan film kod kojega me jedino smeta
Zbog toga 9/10.
meanmotherfucke @ 15.1.2018. 19:12
9/10. DeNiro u ponešto drukčijoj ulozi..