Apocalypto ...
... film, koji sam možda, ako, ikako... namjeravala pogledati - ostavio me prikovanu za stolicu punih sto sati...
Možda je stvar u tome što smo ga gledali u kvaliteti blizu Blue-Raya, sa posebnim naglaskom na ZVUK.
I tako, bez nekog posebnog razloga - samo da malo vidim kak to zgleda - ja odsjedim bez pauze cijeli film... hm...
Moja preporuka je - svakako pogledati - bez obzira na to što se cijela fabula može svesti na jednu rečenicu. - ali nikako u osrednjoj izvedbi. Kada te slika fascinira, a zvuk izaziva trnce u nožnim prstima - to je to!
Bez obzira na razna pljuvanja po filmu i mnoštvu jaako realnih krvavih scena - pokušajte.
jana_banana
Ovaj sam gledao i ja, i moram priznati da je odličan film, iako malo podsjeća na dokumentarce o životinjam jer i one imaju slične rituale.
Pozdravljam novu Loonui mala preporuka, nemoj koristiti izraz maestralno, mogli bi te neki povezati sa aferom Maestro ili krivo shvatiti pa te prijaviti.
Šala mala, kritike su ti ok. Što više takovih, lakše ću se odlučiti pogledati neki film koji nisam do sada.