sever69 @ 10.3.2010. 13:47
Neki dan sam pogledao "The Boondock Saints", iako sam ga već prije gledao, ponovno se oduševio. Neću sad pisati recenziju, ima dovoljno toga na netu,... po meni, gledati!
A onda posudio "The Boondock Saints II: All Saints Day", i na kraju, mogu reć, da, iako je tema slična prvom filmu, ima svoje trenutke i isplati ga se pogledati! Interesantno je gledati istu ekipu na okupu, ali jedno desetljeće kasnije, vidi se kako vrijeme mijenja ljude. Inače, jedna sitnica mi je zapela za oko, vezano uz Hrvatsku, pod kraj filma (01´33", tko će gledat film, vidjet će!
Iako ovi filmovi nisu komedije, cijeli su prožeti humorom i to im daje jednu posebnu draž. 
mario @ 10.3.2010. 14:11
A onda posudio "The Boondock Saints II: All Saints Day", i na kraju, mogu reć, da, iako je tema slična prvom filmu, ima svoje trenutke i isplati ga se pogledati! Interesantno je gledati istu ekipu na okupu, ali jedno desetljeće kasnije, vidi se kako vrijeme mijenja ljude. Inače, jedna sitnica mi je zapela za oko, vezano uz Hrvatsku, pod kraj filma (01´33", tko će gledat film, vidjet će!
Iako ovi filmovi nisu komedije, cijeli su prožeti humorom i to im daje jednu posebnu draž. 
sever69
Gledao ga i ja nedavno, onako, ok mi film. Ipak, Romeo definitivno nije Rocco a ni ona ženska nije Smecker (iako je hot-hot-hot

). Na koju to sitnicu misliš? Ja ništa nisam primjetio.
sever69 @ 10.3.2010. 18:58
@mario
Za odmorit živce, filmovi dušu dali! 
Evo, na ovo sam mislio, između ostalih, ali je tamo!

jua @ 20.3.2011. 15:42
Neki dan sam pogledao "The Boondock Saints", iako sam ga već prije gledao, ponovno se oduševio. Neću sad pisati recenziju, ima dovoljno toga na netu,... po meni, gledati!
sever69
Jako mi se sviđa "The Boondock Saints" ..... i slažem se obavezno gledati....
Drugi dio nisam gledala,ali ako kažeš da nije loš...poslušat ću tvoj savjet i pogledati ga....
bearfoot @ 29.1.2013. 10:30
ovaj drugi dio priče izgubio je uvođenjem novih likova a ničim novim nije nadoknadio taj gubitak...previše vremena se troši na objašnjenja veza među likovima...ipak, i dalje zanimljiv film, sprdnja s vjerom i crkvom ide dalje, manje akcije nego u prvom dijelu pa se uočava dobra muzička pozadina ali i rupe u priči...tko nije gledao filmove, preporučam, zabava sigurna...