sever69 @ 25.1.2010. 14:55
Pošto nisam čitao strip, sad sam konačno saznao od kud njemu kanđe! Mislim, metalne (ajd da budem točan; od adamantiuma).
jua @ 25.1.2010. 19:06
ovaj film skroooooooooooooooooooz odskače od stripova i inih serija
razumijem da su radi zapleta i bla shitfuck stvari morali mijenjat dosta toga SPOILER ALERT=> sabertooth beeing his brother & all<= SPOILER END i neki od extra zastupljenih likova u stripovima aca Gambit & Deadpool se tak jadno prikažu
ali koga briga kad je Hugh Jackman taaaaaaako HOT
mario @ 25.1.2010. 19:26
ovaj film skroooooooooooooooooooz odskače od stripova i inih serija
razumijem da su radi zapleta i bla shitfuck stvari morali mijenjat dosta toga SPOILER ALERT=> sabertooth beeing his brother & all<= SPOILER END i neki od extra zastupljenih likova u stripovima aca Gambit & Deadpool se tak jadno prikažu
ali koga briga kad je Hugh Jackman taaaaaaako HOT
jua
Ja ga nisam ni htio gledati zbog toga, Deadpool je jedan od najzabavnijih strip likova ikada i oni ga onako upropaste. Sad samo ostaje da dočekamo onaj film s Ryanom Reynoldsom, onih pet minuta što je bio u filmu mi je rulalo.
doom @ 19.9.2010. 22:03
film je dobar ...svakako za pogledati!!!
bearfoot @ 17.2.2011. 13:59
još, još, još nastavaka, po stripu ili bez, malo mi je žao što slijedi nastavak bez Wolverina...
jua @ 20.3.2011. 16:43
Ja nestrpljivo očekujem nastavak o Magnetu......Nadam se da će bit ok...
mario @ 20.3.2011. 21:29
Ja nestrpljivo očekujem nastavak o Magnetu......Nadam se da će bit ok...
jua
It's a no go. Odustalo se od toga
pametnjakovic @ 20.3.2011. 21:42
mario
NO SHIT ! ma ko zna kakv bih to film bio možda nekakav FAIL kao i Wolverine
lordadamko @ 20.3.2011. 22:16
mario
odakle ti to?
na imdbu pise da izlazi u 6tom mjesecu, ima i trailer i sve...
http://www.imdb.com/title/tt1270798/
mario @ 20.3.2011. 22:25
odakle ti to?
na imdbu pise da izlazi u 6tom mjesecu, ima i trailer i sve...
http://www.imdb.com/title/tt1270798/
LordAdamko
Ovo je First Class film, pričamo o Origins: Magneto
lordadamko @ 21.3.2011. 15:36
pa koliko sam skonto po traileru uklopit ce to u magnetou u taj film koji sam zaljepio...mislim nece bas bit ko wulverine al po mom misljenju ni nemora...
mario @ 21.3.2011. 17:13
pa koliko sam skonto po traileru uklopit ce to u magnetou u taj film koji sam zaljepio...mislim nece bas bit ko wulverine al po mom misljenju ni nemora...
LordAdamko
Pa sigurno, ali ja sam očekivao priču o Magnetu prije nego je upoznao Xaviera i ove ostale. Ima jedan strip gdje opisuje njegovo vrijeme u logoru. Good stuff.
robertini @ 23.2.2014. 21:36
Film me UGODNO iznenadio, jaka fotografija i odlična Jackmanova gluma!!!
sebulba @ 23.2.2014. 23:21
yap film je jedan od boljih iz serijala, ali zato mi je zadnji wolverine poprilicno razocaranje.
gorlock @ 4.10.2015. 9:21
Dobar je ovo film....
Zanimljiv početak sa već uhodanom filmskom šprancom, krene priče i ono kad misliš da će dalje ići po uobičajenom receptu, dvoje se vole, ona umire, on se osvećuje..... tu priča naglo skreće u drugom smjeru i film postaje jako zanimljiv, pun obrata i iznenađenja......
Svakako jedan od boljih u ovom serijalu.