smarkovi @ 28.5.2019. 19:10
Američka verzije francuske uspješnice,čisto gledljivo.Meni osobno francuski original draži.
sasavt @ 24.4.2024. 2:22
Dobar, ali francuski puno bolji !
brigitas @ 29.12.2024. 9:22
Odličan ja film. U nekim trenucima i bolji od originala.
Glumci savršeno funkcioniraju.
Njegovatelj je odlican. Pacijent takodjer a Kidmanica posebna kao i uvijek.
Svaka čast.
stora @ 13.9.2025. 7:52
Cranston se ističe, Kidman je neglednjiva, vodnjikava, hladna. Njena slava mi je nepojmljiva. U Studengori, u Prevoditeljici,Satima i u njezinom najprvom filmu Opasno more bila je uvjerljiva u ulogama, dok je njena uloga kao Grace Kelly bila totalni promašaj, naprezanje do te mjere da je Kneževina od Monaka zabranila da se film vodi kao biografski. Zvučna imena, Tim Roth kao Knez, nije zaslužio taj prijekor, Nicole usiljenom glumom a ni redatelj se nije držao povijesnih točnosti, ne jamče uspjeh.Još mi jedan pada na pamet, U naručju vještice!!! Mučnina!
increasingcurli @ 27.11.2025. 4:25
Dok Cranston zaista blista, Nicole Kidman je razočarenje. Bila je uvjerljiva u svojim prethodnim ulogama, ali kako vrijeme prolazi, osjeća se sve distanciranije i bez emocija. Grace Kelly je najočitiji primjer: njezina nespretna gluma, povijesno netočan scenarij i redateljsko rukovanje pričom ostavljaju cijeli film izgubljenim, čak i s Timom Rothom. Još jednom, veliko ime ne može uvijek spasiti film. A kada je u pitanju film U rezu, to iskustvo je...(Steal Brainrot) teško progutati.
sahalin @ 17.5.2026. 21:52
Počela sam gledati i odlučila se ne mučiti nakon prvih 10 minuta. Američka verzija Turista i Diaboliquea su mila majka u tome koliko su zaostali za francuskim originalom u usporedbi s ovim gubljenjem vremena. Čini mi se da Omara Sy-a nikada nitko neće moći nadići u najvažnijoj ulozi za ovaj film.
bearfoot @ 18.5.2026. 20:02
To može gledati samo onaj tko nije gledao original, a original je skoro pa savršen film