terminator56 @ 28.10.2009. 20:04
sjajan film. napokon moderan horor koji mogu preporučiti. pesimističan od početka do kraja, atmosferičan i sjajna završnica ( koja se pak neče svatkome svidjeti ).
obavezno pogledati
soky @ 25.11.2009. 22:59
meni i nije tako dobar film jer se radnja odvija na isom mjestu cjelo vrijeme, i ne sviđa mi se završetak filma, ali je za pogledat!
gorlock @ 6.11.2010. 17:56
Svakako pogledati izvorni film http://www.filmski.net/filmovi/4393
Ovaj možete i propustiti.
entina @ 6.11.2010. 18:13
meni je kraj malo...pa..glup!
hitman_4 @ 7.11.2010. 1:43
obožavam ovaj film,par puta sam ga već gledao.film je puno više od obicnog horora,nevjerovatno inteligentan,realan,ne znam šta se svi žale na kraj,kraj je genijalan,nepredviljiv,šokantan,tužan.
9.3/10
jua @ 7.11.2010. 1:45
hahahaaaa ili sam ja hebeno bolesna u mozak ili je ovaj kraj pregenijalan
oooooh ironije XD
gorlock @ 7.11.2010. 1:45
Koliko ja znam, ta dva filma nemaju nikave veze. Ovo je adaptacija Kingova romana, a Carpenterov film to nije.
niA
Kako god........
Evo jedan divan video tema MAGLA -
animal_mother @ 7.11.2010. 1:46
obožavam ovaj film,par puta sam ga već gledao.film je puno više od obicnog horora,nevjerovatno inteligentan,realan,ne znam šta se svi žale na kraj,kraj je genijalan,nepredviljiv,šokantan,tužan.
9.3/10
hitman_4
U potpunosti se slažem.Samo me ona vjersko-fanatična kuja iživcirala.
beno @ 7.11.2010. 10:28
Jedan od boljih krajeva u filmovima. Cak je i sam King pohvalio Darabontov kraj.
crnisokol @ 7.11.2010. 14:31
U potpunosti se slažem.Samo me ona vjersko-fanatična kuja iživcirala.
animal_mother
To je i bio redateljev cilj :D, ja bih ju likvidirao nešto ranije XD
inače solidan film :)
imba @ 30.11.2010. 11:07
meni je ovo bio jako loš i dosadan film, a gledao sam ga također na preporuku drugih koji su rekli da je jedan od boljih horrora...
po meni ima katastrofalnu glumu, vrlo plitke i priglupe likove, dosadan i predvidljiv zaplet te loše i neuvjerljive efekte.
kraj je jedan od najglupljih ikada, i dobro me nasmijao (koliko je glup).
zaobići osim ako niste veliki fan kingovih filmskih adaptacija (koje su manje-više sve loše koliko mi se čini)....
bearfoot @ 15.2.2011. 16:17
film sam gledao više puta iz dva razloga:
da vidim metak u čelo onoj vjerskoj kurbli, koja je ujedno jedini "stvarni" dio filma, takvih ljudi se treba bojati u svakoj kriznoj situaciji, nevezano na film,
kraj filma
bilo mi dovoljno...
buzdovan @ 15.2.2011. 21:46
Solidan film!
Najjači adut cijelog filma definitivno je originalan i neobičan završetak!
g_6 @ 23.4.2011. 18:48
svi ovi koji u komentarima hvale film su pijani ili nadrogirani. NAJGORA GLUMAČKA POSTAVA IKAD A PRIČA JE DOSADNA I PREDVIDIVA KAO ZAPLET MEKSIČKE SAPUNICE
pametnjakovic @ 23.4.2011. 20:08
svi ovi koji u komentarima hvale film su pijani ili nadrogirani. NAJGORA GLUMAČKA POSTAVA IKAD A PRIČA JE DOSADNA I PREDVIDIVA KAO ZAPLET MEKSIČKE SAPUNICE
G_6
Kako kome, meni i nije bio loš samo mi se kraj nije svidio. Prvo sam bio kao: "aaaaaaaa........" a onda sam bio kao: "ahahahahahaha budalee ahahahah ".
snjezana miljus @ 18.2.2013. 20:12
Kakvih horora ima,ovaj je odlican...hahahaha....
Pa ok,moze se pogledati,meni je kraj dobar,ali vidim da se vecini ne svidja..mozda ja onda nisam u pravu..?