terminator56 @ 28.10.2009. 19:40
nisam nikad vidio toliku količinu gluposti u jednom filmu. katastrofa nad katastrofama. sad će mo, izgleda, biti svake godine bombardirani nastavcima.... uf
grozno
stormblast @ 25.2.2010. 15:05
nisam nikad vidio toliku količinu gluposti u jednom filmu. katastrofa nad katastrofama. sad će mo, izgleda, biti svake godine bombardirani nastavcima.... uf
grozno
terminator56
Slažem se totalno!
nije nikaj posebno,zbilja! osim divne Megan Fox <3 :)
zubak @ 27.2.2010. 19:41
Nije mi jasno,tko je uopce platio da gleda ovo ??????????
Film je nula,nad nulama.
nile190 @ 27.2.2010. 19:57
Zao mi je ali se ne slazem s vama film je predobar samo neznam koje Starcream
sever69 @ 27.2.2010. 19:59
Ma ajde, ljudi, dve litre pive i film je super! A tek Foxica? Uf uf!
vinc @ 27.2.2010. 22:51
Film je stvarno jako dobar za sf,super je glumačka postava a i vidi da ga je publika prepoznala i zna se kaj je dobro za gledat!!!!!!!!!
gordan @ 27.2.2010. 23:51
Film je katastrofalan. Holivudsko ubersmeće. Ne znam bi li i galon pive i vaporizator pomogli. Vjerojatno bi - ubrzo bi zaspao
.
Publika je prepoznala što? I koja vrhunska glumačka postava?
Dobro, ako je ciljana publika ona mlađa od 20 godina onda možda... Jebiga, ja se već bližim 40-ima, i izgleda da više nisam ciljana publika. Čak me ni Foxica ne može natjerat da pogledam film. Izgleda da gornja glava preuzima kontrolu
.
gor @ 28.2.2010. 2:51
Pa to je djecji film ljudi pa se nista ni ne ocekuje. Gledao sam ga s klincima (8 i 10) spustio se u njihovu perspektivu i uzivao. Njima je bilo super pa je i meni. A i kad bi se mozak povremeno vratio na prave godine naslo se nesto za pogledati
buzdovan @ 28.2.2010. 8:11
Transformeri je film za djecu i odrasle Amerikance!
Moji su klinci uživali, gledali su ga nekoliko puta. Znaju napamet sve transformere, a naučili su i neke dijaloge. Za razliku od debila Amera koji to nisu u stanju. Ali im je film baš super...
Fakat, nacija debila... 
jua @ 28.2.2010. 16:53
slažem se da je film totalno za djecu, ok malo veću djecu koja znaju čitati ali...
ne želim ni komentirati fox-ičino glumljenje
bearfoot @ 16.2.2011. 12:03
vidjeti igračke iz mog djetinjstva, omiljene, uz legiće, oživljene na ekranu, ogromni, tuku se, transformiraju, pričaju, bore se protiv zločestih, još, još, još,,
skoro zam liju zaboravio...
pametnjakovic @ 16.2.2011. 12:55
vidjeti igračke iz mog djetinjstva, omiljene, uz legiće, oživljene na ekranu, ogromni, tuku se, transformiraju, pričaju, bore se protiv zločestih, još, još, još,,
skoro zam liju zaboravio...
bearfoot
I pokoja sisa tu i tamo naleti
fox89 @ 16.2.2011. 18:45
ne znam zakaj su ljudi toliko opsjednuti s tom megan fox, meni nije ništa posebno (možda zato jer sam i dalje zaljubljen u kate beckinsale iz underworlda :D)
aaa kaj se tiče glume megan fox to je stvarno skandalozno xD
bumerang @ 17.2.2011. 18:12
...film nije nista posebno a ni fox-ica nije bas punl pokazala.moze se pogledat,ali onak samo ak se nema kaj drugo radit. neznam kakvi su nastavci...
robs @ 5.9.2011. 13:32
Slabašan klišejiziran, kostimiran, teen filmić. Dok je sumrak za cure ovo je vjerovatno rađeno za dečke, japanska škola oni paze na te stvari. No transformeri koji se rade kool i imaju "one pokrete" su me totalno odbili od filma. No film zaslužuje neku trojku i status dobrog filmiča, ak si klinac.
karter @ 5.10.2013. 19:40
Danas je sigurno neki jubilej u repriziraju transformersa. Naime riječ je o remekdjelu barem po standardima michaela bay gdje hrid naravno ostaje nenadamašiv na prvom mjestu. Sve što krasi baya vidimo i u ovom filmu, vrlo jednostavan film, tona akcije, eksplozija, razaranja cijelog grada bez ljudskih žrtava, bez suvišne karakterizacije likova, svaki dijalog sliči onom prethodnom da čovjek misli da je scenarij rađen po copy paste principu. Međutim film je zabavan, za isključiti mozak u pravom smislu i opustiti se. Tako da se danas sjećam samo megan fox u ulozi karijere i danas nenadmašenu scenu s haubom i hodom poslije. Slijedeći nastavci su mi u magli, ne sjećam se takvh glumačkih scena dotične u nastavcima.
cala @ 5.10.2013. 19:56
ufff dobro je,već sam mislio da će sve vrvjeti pozitivnim komentarima(odličan film bla bla..) jer sam namjeravao popljuvati ga od početka do kraja-no sada ionako nema smisla,ljudi su rekli svoje,film je bezveze i slažem se u potpunosti
cala @ 5.10.2013. 20:00
ha ha evo koju su kvalitetu ljudi prepoznali u ovom filmu-Megan Fox(ne njenu glumu naravno)-mislim da je ipak bolja u onoj epizodi dva i pol muškarca gdje pere prozore
o_za_odmazdu @ 18.8.2017. 20:25
Lose , jako jako lose . Jedva pogledao do kraja .
2.5/10
leon123 @ 14.4.2018. 10:00
Ok film.Nista posebno.Gluma losa,pogotovo Jona Voighta.Specijalni efekti dobri.Pjesma Linkina Parka fenomenalna.
6.3/10