alpi @ 10.5.2009. 0:19
Odličan film!!!! Obožavam franšizu, sumnjao sam i drago mi je što me iznenadio... Novi pogled na zvjezdane ali ovo je i novo doba! Čista desetka.
nitica @ 16.5.2009. 22:02
DA I MENE JE IZNENADIO. SUPER JE BIO. JEDVA ČEKAM NASTAVAK.
bozoli @ 25.6.2009. 15:21
Oh, my! Tako sam se slatko nasmijala, rastužila i bila na iglama na pravim mjestima! Film je pun pogodak.
Pogotovo doktor kad govori: Što je, što je? A, mogu to popraviti! 

terminator56 @ 28.10.2009. 21:16
do sad najuspješnije zvjezdane staze ( što se tiče zarade ) i po mnogima najbolje ali meni se i nisu najviše svidjele. iako akcijski i vizualno film izgleda super, fali 'ono nešto', a to je trunke pameti i inteligencije. u biti cijeli film sliči na dawsons creek u svemiru. od glumaca sigurno nitko nema preko 20 god., i sve je puno zgodnih curetaka i momaka u uskim uniformama zvjezdane flote.
ovo nisu zvjezdane staze koje sam ja volijo gledati, holivudizirana verija ZS
prvi kontakt i dalje ostaje kao najbolji film iz dugovječnog serijala zvjezdanih staza
aco78 @ 1.11.2009. 14:19
Najbolji STAR TREK film do danas. Svaka sekunda je zanimljiva.
sever69 @ 25.1.2010. 14:51
Predobar film!

Pravo osvježenje! Preporuka, pa čak i onoma koji nisu Star Trek fanovi!
carol @ 12.4.2010. 1:39
Žao mi je što ne djelim entuzijazam većine. Čula sam da je film jako dobar,ali meni se nije svidio. Inaće sam ST fan,ali ovo mi nije bilo po guštu. 5/10,čisto zbog specijalnih efekata i Zacharya Quinta u ulozi Spocka.To mi je jedina pozitiva u filmu.
gorlock @ 26.9.2010. 15:09
Evo ga večeras na HBO-u, kao ljubitelj ovog žanra i ciklusa Zvjezdanih staza, ne mogu dati objektivnu ocjenu pa ću reći samo 10/10.
taurus @ 25.1.2013. 21:16
Moderniji pristup Star Trek universumu,sa više akcije nego što bi ,stariji fanovi serije naročito,očekivali.Zabavan film i mislim dobar način da se započne novi serijal.
woof @ 2.2.2013. 12:23
ovaj film toliko nema veze sa star trekom da je jednako tako mogla bit snimljena jurnjava autima, kalifornijske plaže i komadi u bikinijima. samo se o tome i radi: zgodni glumci, seks, eksplozije. radnja i karakteri likova (što je bilo ključno nekad)? ne sjećam se. užasno mi je žao što sam gledala ovaj film jer otada oplakujem star trek.
gefufna @ 2.2.2013. 15:21
jedine zvjezdane staze koje sam pratio kao seriju, bile su negdje prikazivane prije 10 godina, glavni kapetan je bio Kirk (william shatner) to su mi bile jedine koje sam pratio
zoo111 @ 2.2.2013. 19:11
Odličan i zabavan uvod prvog serijala a nadam se da će nastavit u istom stilu sa ovom ludom tematikom koja ima neiscrpne mogučnosti.Pozdrav ljubiteljima star treka i onima koji će to postati.
sebulba @ 2.2.2013. 22:41
film je odlican, ne znam kakav bi to trebao biti da se zadovolje stari trekijevci. glumacka ekipa skroz je kliknula i orginalnu postavu vjerno skinula. i svaka im cas sto su nesto star trekovski pokrenuli posto vise nema novih serijala mamicu im.
mignon @ 3.2.2013. 16:25
Dosadan do Boga. Nisam odgledala do kraja.
rosinante @ 3.2.2013. 19:51
moje skromno mišljenje je da je film odličan, glumačka postava je odlično skinula originale(rorschach, možda, da si gledao star trek, ti ti naglašeni naglasci ne bi smetali), čak predobro..jedina zamjerka mi je Neron, koji je mogao biti normalan Romulanac bez ikakvih tetovaža, no ne kvari dojam filma niti malo..i što je najbitnije, film je otvorio mogućnosti za nove dogodovštine..kojima se veselim..
alan dešić @ 1.3.2015. 20:27
S obzirom da ste emitirali baš na dan kada Je Leonard Nimoy preminuo bar ste mogli IN MEMORIAM emitirati film s prvotnom postavom a ne nastavak u kojem se on pojavljuje ali u biti nema nikakve veze više s samim filmom jer je ova verzija čisto komercijani potez. Dosadan je, ali glavni razlog mog komentara je ipak Leonard Nimoy .
atlantiday @ 5.8.2016. 14:25
Film je skroz Ok, možda više namijenjen mlađim gnereacijama koji tek trebaju postati trekeri:) Naravno, nitko, ali nitko ne može zamijeniti Nimoya.