scheilinkin @ 18.5.2012. 7:08
Ovaj je sniman u Beogradu.
filmovac @ 18.7.2012. 0:09
katastrofa od filma. priča je toliko plitka da cijeli film iritira.
čista jedinica...
lordadamko @ 19.7.2012. 11:21
neznam za vas al cim u filmu ima neka dobra teta vise mi nemoze bit cista jedinica, bar dvojka
a film je neki trash akciski si-fi s hrpom kliseja...ak ga kao takvog odete i gledat (ne u kinu naravno vec besplatno) onda se necete toliko ni razocarat...
jos ak cete koje pivce lagano gutat, vidit poneku eksploziju i dobru curu recete da je film skoro i prosjecan
gestapo @ 22.7.2012. 21:34
Solidni i nezahtijevni filmic,cgi u pocetku totalna katastrofa kasnije srednja zalost,radnja ko svaka druga tog tipa filma samo kaj se ovdje dogada u orbiti a ne u nekom zatvoru na zemlji...neke stvari su fakat sf :)....Nista necete izgubiti ako ga pogledate a ni ako ga nepogledate....film ima par dobrih poteza zbog kojih je gledljiv ,previse pokusaja humora od glavnog aktera koji sa vremenom postaje malo naporan ali oke....4/10
taurus @ 23.1.2013. 15:28
Kada se pogleda ovaj film čovjek se zapita šta u njemu radi G.Pierce,mislim da njegov talenat ipak prevazilazi ovakva ispodprosječna ostvarenja.
droca @ 8.3.2015. 20:49
acca. taurus: za mene vrhunac karijere guy pearcea je kao mondego u grofu monte cristo- pašu mu jedino uloge marginalaca, a ne centralnih likova.Mercedes Iguanda je za njega ipak prevelik zalogaj od kojega bi se čovik naprosto ugušija i izdušija na sve 4. ali doslovce.
stuntmanmike @ 23.1.2016. 11:59
Teško smeće od filma,od radnje do glumaca...ništa ali baš ništa u ovom filmu nije vrijedno spomena.
Nemogu vjerovati da je ovakvo smeće bilo plasirano u kina...