bearfoot @ 7.2.2012. 12:22
sviđa mi se film, a i Clooney više kao režiser nego kao glumac...
nekoliko stvarno vrhunskih dijaloga, odlična atmosfera, obrat na obrat...
jedina zamjerka je "pojebljivka", čiji mi lik nikako nije sjeo u priču, možda samo kao namjera da se pokaže kako se svijet ne vrti oko novca nego oko...
Ryan-ov glumački izražaj već mi polako ide na živce...
preporučam film, napeto i bez "završetka"...
taurus @ 26.1.2013. 16:36
Vrlo dobar politički triler,sjajno prikazuje sve zakulisne igre predizborne kampanje(nešto što zasigurno nije svojstveno samo američkoj politici).
yuma @ 17.1.2015. 23:43
Vrlo slabo, dosadno i mlako u početku, točnije prvih skoro sat vremena! :-( Da bi odjednom napokon počela radnja i to dinamicno i vješto, prema kraju sve bolje. Clooney dosadan s glumom, uvijek iste face, frajerština, ne zna on glumit, sve mu isto... Al njegov zaposlenik Stephen je fakat dobar...
Ova mala na koju se bearfoot žali upravo to radi i da, u politici ima svega, ko bi gori sad je doli i te spike. I to ovaj film dobro prikazuje. 8/10 zbog loše dinamike! Skoro odustala od gledanja od dosade i skoro propustila zapravo dobru priču. ..
buffalobill @ 6.9.2016. 19:18
znaci sat vremena treba cekati da se nesto pocne desavati u posljednjih 40ak minuta?
super preporuka,ko neki dobar vic sa beskrano dugim uvodom,btw ne podnosim viceve,slusam samo one do 5 sek trajanja