bearfoot @ 4.12.2011. 10:39
klinac iz filma ima samo 11 godina, ali ipak bih strpao i ovaj film u kategoriju "teenage bullshit" filmova...,
glupavo, nelogično, nedosljedno, nesuvislo.....ne pada mi više pridjeva na pamet.....
dobra ideja nije dovoljna....a u ovom filmu kao da je namjerno upropaštena.... 
lordadamko @ 4.12.2011. 11:13
ja se opet nebih slozio stobom...meni se film, izuzev par predugackih emotivnih trenutaka koje ga cine malo prerazvucenim, dosta i svidio...
naravno sve zavisi s kojim ocekivanjima si ga iso gledat takav ce ti i biti...ti si ocigledno ocekivo pogledat neku sportsku dramu il ironman3...
film neka solidna sedmica...
bearfoot @ 4.12.2011. 15:06
ja se opet nebih slozio stobom...meni se film, izuzev par predugackih emotivnih trenutaka koje ga cine malo prerazvucenim, dosta i svidio...
naravno sve zavisi s kojim ocekivanjima si ga iso gledat takav ce ti i biti...ti si ocigledno ocekivo pogledat neku sportsku dramu il ironman3...
film neka solidna sedmica...
LordAdamko
e sad kad znam što sam očekiv'o, om'a mi je lakše....THANKS, MAN...

rofl...rofl.....
ekran @ 22.1.2012. 8:34
Film je ok, ali me jako podsjeća na ovog najnovijeg Rockya iz 2006.
crnisokol @ 5.8.2012. 11:26
Film mi se poprilično dopao, pravi obiteljski film. Radnja je relativno originalna, režija dinamična i film mi ni na trenutak nije bio dosadan. Glazba odlična, kao i Jackman i klinac u glavnim ulogama, dok su ostali glumci dobili premalo vremena na ekranu da bi ostavili neki dojam.
Priča nije nešto duboka, te su samo likovi Jackmana i klinca donekle razrađeni, mada ni oni nešto posebno, ali čisto dovoljno kako bi ostavili dojam na gledatelja.
Što se tiče usporedbe s Rockyjem iz 2006., daleko mi je bolji Real Steel.
8/10
leon123 @ 8.12.2017. 10:54
Hugh Jackman odlican,radnja odlicna,film odlican,cgi solidan,klinac naporan...
Sve u svemu 8.1/10