ekran @ 25.8.2011. 9:45
Crtić me oduševio! Moram reći da je malo lošiji od prvog dijela. Sinkronizacija je odlična! Lijepa priča o prijateljstvu, kao i u prvom dijelu. U drugom djelu ima više akcije (Flinn, Helena), a početak je u stilu Jamesa Bonda.Crtić smiješan kao i uvijek. Žarko Potočnjak opet oduševljava publiku kao Šlep, a Luigi i Guido rade svoj pit stop! Količina utrkivanja zadovoljavajuća.
Preporučam svima da pogledaju sinkroniziranu verziju!
Auti 2 - 8.6/10
gorlock @ 9.10.2011. 18:18
Vrlo dobar crtić, sa odličnom sinkronizacijom u potpunosti prilagođenoj za naše govorno područje.
Iako malo neshvatljiv crtić klincima od 3-5 godina, izuzetno je zabavan: jurnjave, pucačine, akcije i adrenalina ne nedostaje.
Tko je bolji Munjeviti Jurić ili Frančesko Spaligumi ? Prepirka među klincima. Koje je gorivo bolje, ma nije niti bitno, Munjeviti Jurić opet je osvojio dječja srca, ali i "Šlep" ...
Preporuka za čitavu obitelj.
bearfoot @ 24.4.2012. 23:48
više nije uvijek bolje, u ovom slučaju više akcije, više utrka, više likova, više pa previše...izgubila se toplina prvog dijela, izgubila se veza između likova i događanja, sve se izgubilo u želji da crtić bude bolji, veći, brži...pretjeralo se...
ipak ,crtić je zabavan i uzbudljiv, prekrasno animiran, Šlep genijalan zahvaljujući Žarku, naspram njega svi drugi glasovi su upravo "prozirni", svakako pogledati u silnim reprizama u svim mogućim terminima na HBO...
gorlock @ 8.12.2012. 16:29
bearfoot @ 24.4.2012. 23:48
više nije uvijek bolje, u ovom slučaju više akcije, više utrka, više likova, više pa previše...izgubila se toplina prvog dijela, izgubila se veza između likova i događanja, sve se izgubilo u želji da crtić bude bolji, veći, brži...pretjeralo se...
Glavni likovi su razrađeni u prvom dijelu crtića, novi likovi u drugom dijelu su vrlo dobro razrađeni - sasvim dovoljno, jer su oni ionako sporedni (vjerovatno ih neće biti u trećem dijelu).
Inače crtić sam pogledao nekoliko puta uglavnom uz sina koji jednostavno obožava oba dijela.
Iskreno se nadam da će snimiti i treći dio. 
leon123 @ 7.10.2017. 8:48
Bolji mi je nego prvi dio
Akcije ne nedostaje.
9/10