pametnjakovic @ 4.4.2011. 20:48
Oh yea ! Thor mi je najdraži junak !

lordadamko @ 4.4.2011. 22:20
trailer mi izgleda cool, nadam se da ostatak filma nece razocarat...
mare842 @ 2.5.2011. 19:28
Film je dobar . Ima humora romance i sto je najvaznije akcije iako po meni bi trebalo biti samo mrvicu vise ,ali sigurno preporucujem da pogledate.
maestroxxx @ 29.8.2011. 23:56
Nisam puno očekivao a dobio sasvim dovoljno da me prikuje za TV,puno akcije,avanture...dobar film koji zaslužuje visoku 8
fox89 @ 21.9.2011. 10:26
moram priznati da je ovaj film, za mene, veliko razočaranje...
znam da je ovo comic movie, sf, etc. , ali previše mi je klišeja i za takav žanr filma. oo nepotrebnim i predugačko dosadnim scenama da i ne govorim. gluma slaba i neuvjerljiva. čak ni specijalni efekti nisu ništa posebno.
ocjena 4.5/10
crnisokol @ 3.5.2012. 10:48
Solidan superhero film...početak mi je bio prilično dobar, svjetovi (Asgard i Jotunheim) su lijepo dizajnirani, mada malo beživotno izgledaju...cast je dobar, kao i glazba i specijalni efekti...sve je dobro, ali opet ništa se pretjerano ne ističe...
7/10
shogun @ 9.11.2012. 17:33
Sasvim solidan film. Specijalni efekti (prikaz Asgarda i Jotunheima) i kostimi su odlični. Odabir glumaca je isto dobar no nekako bezvoljno glume kao da su došli odraditi što moraju i pokupiti lovu. Inače, film se ne ničim ne ističe od ostalih Marvelovih uglavnom solidnih (Ironman, X-Men: Prva generacija), a često i loših (Kapetan Amerika, Osvetnici) ekranizacija.
lordadamko @ 9.11.2012. 17:43
i ja mislim da je ispo sasvim solidan...mogo je bit i bolji al i puno losiji...kao npr spomenuti Kap. Amerika koji mi je bas ocajan bio, cak ga nisam mogo ni do kraja pogledat...
a da su Osvetnici odnosno Avengersi ispali lose, e s time se neslazem...
gorlock @ 11.11.2012. 14:15
Thor - moćan i arogantan ratnik - po meni odlično utjelovljen u liku glumca Chris Hemswortha.
Anthony Hopkins - masestralan u svojoj ulozi, a kao posebnu čar filmu istaknuo bih lijepu znanstvenicu koju utjelovljuje Natalie Portman.
Spektakularna priča - vrlo dobro ekranizirana.
Svakako pogledati.
shogun @ 11.11.2012. 16:23
lordadamko, dobro si rekao da je Kapetan Amerika bio baš očajan, a što se tiče Osvetnika.. Tu su isto odlični efekti i sve, ali nekako previše djetinjasto (npr. nosač aviona koji se izdiže iz mora uz pomoć ogromnih propelera) i prepuno debilnih klišeja. Kao da sam gledao Transformere. Očekivao sam više od tog filma i trebalo je biti više s obzirom da se okupila sva ta ekipa.
lordadamko @ 12.11.2012. 0:45
a jbga u jedan film stane samo toliko...sto se kliseja tice, mora ih bit...na milijune filmove je vec snimljeno, manje vise je sve videno...
film ti vuce da je djetinjast prvo zato sto i je pravljen za siroke mase a kao drugo jer su to sve likovi koje znamo jos iz malena, pa si sigurno pravimo neke ceste u glavi...
nosac aviona mi nije smetao jel nekako to sve vuce na ono stripovsko pretjerivanje koje mislim da bi i trebalo bit u ovakvom filmu...
(govorim o Avengersima, ne o Thoru, iako dosta stvari vazi i za ovo)
joker12 @ 16.10.2013. 11:44
Anthony Hopkins kao Odin... zakon
filmofil1983 @ 4.3.2014. 14:20
-U današnjem moru superjunaka "Thor" je na kraju ispao kao jedan prosječan SF sa dobrom pričom,dobrom glumom i nešto malo lošijim specijalnim efektima.Svi smo očekivali nešto spektakularniji blockbuster,no on je na kraju ispao prosječan.
-Uvijek odlični Anthony Hopkins je još jednom pokazao da nema uloge koju nemože odglumiti.Pokazao je to u svom velikom opusu uloga od Hanibala pa sve do ovdje odglumljenog Odina.Chris Hemsworth je svakako najbolji mogući izbor naslovne uloge,te je danas teško nekog drugog zamisliti u ulozi Thora.
-Film je svakako zabavan i vrijedan gledanja posebno ljubitelja superjunaka.Ne propustiti!
pixiehollow @ 3.5.2014. 18:35
Volim gledati Marvelovce, pa sam uzivala gledajuci i ovo. Iako, ovaj film je kategoriju nize od drugih.
pinkworld @ 15.4.2015. 23:26
Meni se ovaj film jako svidio i mogla bi ga pogledati još 1000 puta, Loki pravi kralj i u ovom filmu i u Avengers i Thor: The dark world. Lokija obožavam, Tom Hiddleston savršen za tu ulogu! Zahvaljujem bratu i tati sto su me nagovorili da gledam film!😊
Film odličan !!!
anakin @ 20.3.2016. 10:55
Tom H. u ulozi Lokija briljira.
Pokazao se kao pun pogodak u ovoj fransizi. Ostalo je manje vise vec receno.
leon123 @ 17.7.2018. 23:39
Chris Hemsworth je odlican u ulozi Thora ,a Tom Hidelston je jos bolji od Chrisa.Film je dobar,ali nije odlican.U svakom slucaju je bolji od drugog dijela,a losiji od trecega.
7.5/10
jeremiah @ 13.10.2019. 23:58
Sleđ hamer. Željko Orešković Macola. Čekić iliti urazumitelj.Loki. Daj nemoj me klat. Daj malo mašte s imenima jebo te Loki da te jebo.Možda Floki pa da ostaneš psina