buzdovan @ 26.12.2010. 5:51
Šteta što su poprilično gledljivu i zabavnu jedinicu doslovno usrali nepotrebnim i isforsiranim nastavcima.
Trojka je klasično silovanje komedije i dokaz kako je ponekad bolje ne upuštati se u pravljenje serijala uspješnog filma.
Nadam se da će se na trojci i zaustaviti poučeni iskustvom Policijske akademije i sličnih američkih filmskih izdrkotina u desetak ili više kretenskih nastavaka... 
doom @ 26.12.2010. 10:55
nemam sto dodati na ovaj komentar iznad mene!!
interceptor87 @ 26.12.2010. 11:14
nisam jos pogledao...al sam ocekivao ovakve komentare...i u potpunosti vjerujem u njih... 
vec se i u drugom nastavku osjeti...sta ce biti u trecem - užas....
arnol @ 26.12.2010. 18:02
Vjeruj, total bezveze ja sam naiva očekivala previše ! A, žali Bože novaca za karte !
mocca @ 8.1.2011. 19:49
loše, stvarno loše. što bi ameri rekli, a mapped minefield of bad jokes:(
meni osobno drugi dio i nije niti bio tako loš (ako ga se promatra kao poseban film, kao nastavak fenomenalnog prvog jedva bi prošao), ali nije za vjerovati koliko je ovaj nastavak loš, u usporedbi ili kao samostalan film - originalnosti ni za lijek, nagurali velika imena bez potrebe, kasting djece katastrofa (za razliku od kastinga "sina" u drugom dijelu), Alba kao da je glumila u totalno drugačijem filmu od svih ostalih (bacakala se kao u nekom filmu s Jerry Lewisom!), mama Burns je totalno promijenila karakter (spoiler***sad je ona neka sexy momma***spoiler), ...
možda najbolje što sam pročitala o filmu je sa Twittera: 'I bet the Robert DeNiro of 'Taxi Driver' would shoot the Robert DeNiro of 'Little Fockers.' 
maestroxxx @ 21.2.2011. 11:49
šta napraviše od filma ovo im zbilja nije trebalo,razočaran sam
zac @ 16.4.2011. 22:56
Trojka je klasično silovanje komedije i dokaz kako je ponekad bolje ne upuštati se u pravljenje serijala uspješnog filma.
buzdovan
Slažem se još jedan dokaz da je većina uspješnih jedinica upropaštena nastavcima. Oovaj treći nastavak je totalno isforsiran i bez imalo humora koji je proslavio jedinicu, a i dvojku u nešto manjoj mjeri.
Sve u svemu loše gledljivo jedva, drago mi je da ga nisam pogledao u kinu i bacio novce!
mario @ 16.4.2011. 23:53
Ja sam pogledao cijelih deset minuta... loše.
teleskop @ 25.4.2011. 15:49
Katastrofa!!!! Nadam se da neće snimati još nastavaka.Jedino je prvi film dobar,ostalo je loše.
leon123 @ 24.12.2017. 16:58
Sto su napravili od zabavne komedije.Na sto je De Niro spao.Razocaran sam.
2.2/10