djule @ 11.8.2010. 21:36
ovo bu vjerovatno najbolji film svih vremena sa najboljom ekipom svih vremena.
sly - car
beno @ 11.8.2010. 23:20
wtf? Cini li se to meni ili je netko vec dao ocjenu filmu koji jos nije vani. I to nista manje nego 10/10?!?
mario @ 11.8.2010. 23:35
wtf? Cini li se to meni ili je netko vec dao ocjenu filmu koji jos nije vani. I to nista manje nego 10/10?!?
Beno
Pa trailer je izvrstan, a i još onih par klipića sto je izaslo pa se taman skupi za 10

(I ne, nisam ja dao ocjenu )
gorlock @ 12.8.2010. 20:10
Pa trailer je izvrstan, a i još onih par klipića sto je izaslo pa se taman skupi za 10
(I ne, nisam ja dao ocjenu )
mario
koliko puta sam samo gledao izvrstan trailer a film smeće da ne može biti veće - pogotovo kad se radi o nekim nazovi komedijama, pogledam trailer za neku komediju ma super sve pet, ali kad pogledam film plače mi se ne od smijeha već od muke.
Ovaj film, a vidjet ćemo, nadam se uz ovakovu glumačku postavu da će biti dobar.
mario @ 13.8.2010. 1:05
koliko puta sam samo gledao izvrstan trailer a film smeće da ne može biti veće - pogotovo kad se radi o nekim nazovi komedijama, pogledam trailer za neku komediju ma super sve pet, ali kad pogledam film plače mi se ne od smijeha već od muke.
Ovaj film, a vidjet ćemo, nadam se uz ovakovu glumačku postavu da će biti dobar.
gorlock
U potpunosti se slažem, pogotovo u vezi trailera za komedije, sve dobre šale ubace u trailer a ostatak filma smeće. I ja se nadam da ce ovo bit dobro, glavno da bude eksplozija i razbijanja i ja zadovoljan :)
frxi @ 19.8.2010. 0:05
Gledo sam ga i film je -- kakav rambo - odlican stalone i druge face su pkazali i dokazali kakav akcijski film treba da bude za 10. To Slay i Arni i Dolph i ostali.....
frxi @ 19.8.2010. 0:08
Ja sam dao ocjenu - you know
beno @ 29.8.2010. 0:57
Pogledao ga danas. Pravi muski retro akcijski film. 7,4/10
btw. Trazim ime osobe koja je za Pa-Dora/Cinestar radila titl da mu/joj platim tecaj engleskog. Ocito je prevodjeno bez gledanja filma i koristenja mozga (npr. "I'm out" (of ammo) prevedeno sa "Ja sam vani", i "I call that a tie" (natjecanje tko ce skinuti vise pirata) prevedno otprilike kao "To zovem vezom" itd.). Kao da gledam divx s kretenskim titlom a ne film u kinu. Uzas...
bozoli @ 29.8.2010. 12:31
Pogledao ga danas. Pravi muski retro akcijski film. 7,4/10
btw. Trazim ime osobe koja je za Pa-Dora/Cinestar radila titl da mu/joj platim tecaj engleskog. Ocito je prevodjeno bez gledanja filma i koristenja mozga (npr. "I'm out" (of ammo) prevedeno sa "Ja sam vani", i "I call that a tie" (natjecanje tko ce skinuti vise pirata) prevedno otprilike kao "To zovem vezom" itd.). Kao da gledam divx s kretenskim titlom a ne film u kinu. Uzas...
Beno
LOL!!! Eeeee, ja to govorim već godinama....
ecimir @ 30.8.2010. 20:30
Oni koji su škrti za kino , procurio je dvdrip ovog filma na netu.
pametnjakovic @ 5.9.2010. 15:18
OK pogledao sam film i imam samo jednu riječ
FREAKINAWESOMEWHAAAAAAMMMM !!!!!
FILM JE ODLIČAN
gorlock @ 12.2.2011. 18:49
Film je odličan, prava sirova akcija, bez suvišnih komentara ili nacrta za recimo utvrdu u koju su ušli - snalaze se tamo kao u svojoj kući
Ma ono čista sirova akcija, a u predahu mi se jako svidjela scena na košarci
SPOILER - ne gledati TKO NE ŽELI
Nadam se da će biti nastavak i da će u njemu biti Vin Diesel, napokon Stallone je napravio ono što najbolje zna, odličan akcijski film.
Evo i jedan kratak trailer uz teške zvukove Paradaise City
mare842 @ 2.5.2011. 19:30
Kakav film uopce moze biti sa svim ovim legendama nego PRE ZAKOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ekran @ 30.12.2011. 9:07
31.12.2011???? Plaćenici???? HRT?????
Nemojte me zezat!
p.s. Jedva čekam drugi dio s Norrisom!
ecimir @ 31.12.2011. 10:59
Jako me razočarao Stallone sa ovim flimom. Nakon novog Rockya i Ramba koji su solidni filmovi, ovaj je katastrofa.
Scenarij je smiješan. Napetosti i zanimljivosti nema. Čak je i akcija na niskom nivou. 4 /10
ekran @ 31.12.2011. 12:53
Jako me razočarao Stallone sa ovim flimom. Nakon novog Rockya i Ramba koji su solidni filmovi, ovaj je katastrofa.
Scenarij je smiješan. Napetosti i zanimljivosti nema. Čak je i akcija na niskom nivou. 4 /10
ecimir
Akcija na niskom nivou!?!? Scenarij smiješan!?!? Katastrofa!?!?
crnisokol @ 31.12.2011. 13:50
Akcija na niskom nivou!?!? Scenarij smiješan!?!? Katastrofa!?!?
Ekran
S obzirom na glumačku postavu svi su očekivali ultimativni akcijski film, a dobili tek nešto malo iznadprosječni akcić...slažem se da su najviše podbacili kod akcijskih scena od kojih sam najviše očekivao, a najbolji dio filma su mi ispali dijalozi, upadice, dosjetke likova...
ne bih rekao da je katastrofa već da nije ispunio očekivanja, te se nadam da će drugi dio donijeti nešto bolju priču s spektakularnim akcijskim scenama
ekran @ 31.12.2011. 14:25
Nisam ja rekao da je katastrofa, nego se čudim onomu koji je rekao da je katastrofa!
aya @ 1.1.2012. 12:55
Hajde, hajde, nemojmo pretjerivati.....nije loš akcić, ali da je nešt' posebno - nije. Mene je više zabavljalo predviđati kada će koja
zvijezda kolabirati od iznemoglosti!

Nema tu više testosterona, priroda čini svoje....Iako, Eric Roberts se začuđujuće dobro drži!
zac @ 1.1.2012. 20:41
Čistokrvni akcić starog kova, sa starom gardom. Vrlo dobro i gledljivo, premda mi se čini kako su neke legende tu samo tek da se pojave, primjerice Arni i Bruce, šteta da im nisu dali koju scenu akcije da i oni pokažu svoju raskoš tamanjenja negativaca.