gorlock @ 5.1.2011. 22:32
Ovaj film, nije klasični rimski film, sa svim mogućim spletkama, više je brutalni akcijski film, u kojem su Rimljani lovina, borci koji bježe sa neprijateljskog područja.
Film u kojem je rimska vojna disciplina izvrgnuta preživljavanju u divljini, film koji nosi poruku besmilenosti ratova, te okretanju čovjeka dalje od civilizacije i vraćanju života u divljini.
Ovo je film koji svog junaka osuđuje, kako je to slučaj i u današnja vremena.........
Ako od ovog filma očekujete da ćete vidjeti prikaz rimske ratne tehnike kao recimo u Gladijatoru - ne to nećete vidjeti, ali je svakako film koji trebate pogledati.
7/10
lordadamko @ 5.1.2011. 23:33
yeap film je dobar, ako ga ides gledat s pravim ocekivanjima...
nije spektakl al nesto ovako pogledat za promjenuo nije ni najmanje lose...
malo pretjerivanje s onom zenskom za moj ukus al ok, film je...
buzdovan @ 6.1.2011. 10:23
Danas gledao i ostao ugodno iznenađen.
Očekivao sam klasični akcijski film s poznatom tematikom, ali Centurion je fakat poprilično drugačiji. Izvrsne scene borbe, prihvatljivo brutalne.
I mene pomalo smeta možda nepotrebno ubačena predvidljiva ljubavna priča koja je poput naknadno dodanog začina na već poprilično kvalitetno pripremljeno jelo. Moglo je i bez toga.
Sat i pol dobre zabave. 
skype @ 7.1.2011. 21:07
Danas gledao i ostao ugodno iznenađen.
Očekivao sam klasični akcijski film s poznatom tematikom, ali Centurion je fakat poprilično drugačiji. Izvrsne scene borbe, prihvatljivo brutalne.
I mene pomalo smeta možda nepotrebno ubačena predvidljiva ljubavna priča koja je poput naknadno dodanog začina na već poprilično kvalitetno pripremljeno jelo. Moglo je i bez toga.
Sat i pol dobre zabave. 
buzdovan
Onakvu vješticu kao Ariane svako bi trebao da ima kući :)
Solidan film !
franz @ 7.1.2011. 21:23
... a koliko komentara, a ja sam prvi otvorio temu filma!! smrc

maestroxxx @ 26.2.2011. 16:15
svi se furaju na 300,nije loše,može se pogledat,7/10 moja ocjena
jua @ 16.3.2011. 20:49
Solidan film sa solidnim glumačkim izvedbama....nije nešto najbolje što sam gledala u životu ali zasigurno nije ni nešto loše.....
buffalobill @ 21.9.2014. 23:39
zenski film,jedno je kad to radi tarantino iz zajebancije s umom thurman ,ali ovo je stvarno previse,tu se pokusava biti ozbiljan,jednom rijecju - shit
morina @ 21.12.2014. 21:22
bolji i kvalitetniji od 300, rimsku tematiku preferiram.
bbking11 @ 15.6.2018. 23:36
Dobili po pički od Picta. I neka su, neče njima niko govoriti da ne možeš sa legijom protiv divljaka.