mario @ 27.1.2012. 21:16
Podsjetio me InMusic na ovo pa da otvorim temu. Planira li koji forumaš posjetiti Zadar i Metalfest?
Što se mene tiče fest izgleda odlično: Blind Guardian, Ensiferum, In Extremo, Grand Magus i ja sam happy
Ne tražim više ništa. (A sudeći po pjesmi u videu čini se da će Steelwing biti tu \m/)
gordan @ 28.1.2012. 11:05
Izgleda da ne. Mislio sam da taj žanr glazbe više ne postoji :).
Ali evo ti prosipao iz rukava nazive bendova koji mi liče na nazive onih fake hrvača iz WWE-a - Grand Magus, Blind Guardian, In extremo hahaha... Šalim se. Svaka čast. Ne znam kad to sve stigneš pratiti.
Nisam nikad bio fan heavy metala iako je bilo par stvari koje su mi se sviđale. Baš ću preslušati malo na yt, da vidim jel se još uvijek koriste oni high pitched ACDC glasovi - kao da je pjevač prilično bijesan jer mu netko prejako stiska jaja tijekom izvedbe i ne pušta :).
Edit
poslušao Slijepog čuvara i ovog Ekstremnog. Nema high pitcha, sad je više growling moderan. Ali ne znam, dosta mi je to onak - kukuruzno, Alice Cooper je mila majka prema ovome.
Grand Magus mi je bolji od prethodna dva.
mario @ 28.1.2012. 11:40
Slabi smo sa metalcima na forumu čini mi se
Haha, da, u pravi si.. dok nabrajaš imena bendova može slobodno ubaciti i likove iz He-Mana i nitko neće skužiti razliku.
Što se tiče BG i InE oni ti spadaju pod power metal (BG) i folk (InE) pa zbog toga i zvuče malo cheezy. Za ljubitelje klasike na festu je Megadeth.
crnisokol @ 28.1.2012. 13:32
Blind Guardian mi je odličan, pogotovo stari albumi...mada At The Edge of Time nisam još preslušao, ali me je Twist in The Myth prilično razočarao...ali ne ide mi se samo zbog njih do Zadra, da je još par bendova koje volim čuti prisutno bi i otišao...od ostalih za većinu prvi put čujem...dok mi Megadeth i Ensiferum nisu nešto...
mario @ 28.1.2012. 18:18
Čini mi se da noviji BG albumi zahtjevaju malo više slušanja da bi legli. Kažu da ima još valjda 20-ak bendova za najavit i par headlinera... who knows.
gorlock @ 29.1.2012. 12:28
Meni isto nekako više paše klasika, međutim osim Megadetha koji po meni imaju dvije - tri dobre stvari - ne nalazim razlog da posjetim ovaj festival.
Evo nešto NOVO (staro) od mene.........
gorlock @ 3.2.2012. 17:54
Slabi smo sa metalcima na forumu čini mi se
Haha, da, u pravi si.. dok nabrajaš imena bendova može slobodno ubaciti i likove iz He-Mana i nitko neće skužiti razliku.
Što se tiče BG i InE oni ti spadaju pod power metal (BG) i folk (InE) pa zbog toga i zvuče malo cheezy. Za ljubitelje klasike na festu je Megadeth.
mario
Ma nismo @mario samo nije baš mjesto za ovu vrstu glazbe.
Evo ti jedan preheben metal fest (nažalost nije u hrvatskoj) koji će se održati ove godine!
France - može @niA prevest ako joj se da...
http://www.20minutes.fr/ledirect/872878/guns-roses-megadeth-motley-crue-hellfest-juin

Indirektno me na jednoj drugoj temi @senilno tovare podsjetio na ovaj fest !
mario @ 3.2.2012. 19:01
Čuo sam za Hellfest ali nisam baš pratio lineup, bacio pogled na wiki sada čini se da će biti dobrih stvari.
mesrine @ 3.2.2012. 19:12
METAL fest???
lynryd skynryd,guns n roses,blue oyster cult....ovi mi bas i ne spadaju pod "metal" bendove?!?!
ili ja stvarno neman pojma o muzici 
crnisokol @ 3.2.2012. 20:55
Da stvarno, ovaj HellFest i nije baš metalfest 
mario @ 4.2.2012. 1:51
Da stvarno, ovaj HellFest i nije baš metalfest 
crnisokol
A ti naslovni bendovi i nisu bas "met'l" ali ostali šibaju žestoko... Children of Bodom, Sacred Reich, Cannibal Corpse, Dimmu Borgir... ima željeza :)