franz @ 4.2.2009. 22:38
ok - otjerali ste me s foruma. zadovoljni?
pardon - zadovoljan?
jana_banana
.. ne nisam zadovoljan s nikakovim odlaskom!! ok! to neželim!
ipak da nema Vas svih bilo bi monotono!! i drago mi je iako se prepucavamo da vas vidim!!
a i ti gorlock ne zahebavaj znaš! jesi mi frend ovdje na portalu i nismo se nikad pofajtali, ali nezafrkavaj ok!!!
franz
arnol @ 4.2.2009. 22:47
gorlock, franz vi pišete i odgovarate drugima iskreno i sa jednim logom, pošteno i korisno za svaki portal !
Šteta skretati na bapske svađe na portalu sa toliko filmova, serija , emisija..... i mogućnošću komentiranja !
Ova stranica je samo potvrdila da neki na žalost nemaju ni osnove opće kulture.
Netko poštuje neke granice, netko ih niti nema.
Sve češće imamo dobre filmove na mojtv za razmjeniti iskustva i informacije, meni je to najbolje od svega.
Da svi volimo iste glumce ili filmove to je nerealno za očekivati, i nepotrebno.
Malo vas se javilo sa komentarom o komentiranju i slobodi različitog mišljenja.
Neka stranica polako ode u zaborav, ionako nije pomogla da budemo bolji jedni prema drugima.
Stvarno mi je žao.
Pozdrav
arnol @ 4.2.2009. 22:55
.. Arnol je naš Anđel!!
.. +pusa+
von
franz
franz
Hej, moram kupiti kostim anđela.
gorlock @ 4.2.2009. 22:57
Hej, moram kupiti kostim anđela.
Arnol
Ne moraš ovaj ti avatar dobro stoji nemoj mijenjati !
arnol @ 4.2.2009. 22:58
Hm, što se tiče višestrukog logiranja, pitam se tko je original - gorlock ili franz?
jana_banana
jana_banana, gorlock i franz !
Vi ste orginali bilo da se slažete ili ne oko neke teme.
arnol @ 4.2.2009. 23:03
Ne moraš ovaj ti avatar dobro stoji nemoj mijenjati !
gorlock
Dobro, neću mjenjati. Hvala za savjet.
Vidjela sam tu registrirano djete, pa sam mislila da se i moji registriraju zbog crtića, no odustala sam.
Pravili smo od krpa doma vile, jedna uspjela se zove Arnol, pa sam posudila njeno ime.
gorlock @ 4.2.2009. 23:10
Dobro, neću mjenjati. Hvala za savjet.
Vidjela sam tu registrirano djete, pa sam mislila da se i moji registriraju zbog crtića, no odustala sam.
Pravili smo od krpa doma vile, jedna uspjela se zove Arnol, pa sam posudila njeno ime.
Arnol
Nije baš ovo za klince, ali dobro je kad sam prvi puta posjetio ovaj portal, ljubav na prvi pogled,
iako ima nekih koji ti zagorčaju, ok je !
gorlock @ 4.2.2009. 23:14
Evo ja ću prvi: JANA, ARNOL, FRANZ i svi ostali prisutni LAKU NOĆ !
arnol @ 5.2.2009. 0:01
.. idem i ja
laku noć svima!
von
franz
franz
Kasnim (priča mog života), laku noć ljudi.
arnol @ 5.2.2009. 7:24
franz, gorlock dobro jutro !
Zahvaljujem vam što ste iskreni,direktni,realni, neopterećeni taštinom, i što me ne "mrzite", jer sam tu.
Hellraiser (prvi dio mi je najbolji),mi je nekada bio strašno biće kojeg sam se bojala, danas je to ljudska psiha.
Želim vam ugodan dan.
Arnol
franz @ 5.2.2009. 20:49
.. hvala Arnol za jutro, ja sam se danas tek sad uključio, večer je, no svako dobro i lijepi pozdrav od mene!
.. dan vrlo dinamičan i kompletan.
uber alles fur kroatien
franz
franz @ 6.2.2009. 21:45
.. frau Arnol, dankevielen!
...i ja tebi naravno!!
von
franz