hypnotoad @ 28.12.2011. 20:20
Napokon Nicholas Cage kakvog ga volim u filmu. Uvrnut kao sajla

.
"
Take cover, child. Now switch to kryptoniiiiiiiiiiite!!!"
Jedan od boljih filmova sa superherojskom tematikom.
gestapo @ 3.1.2012. 20:14
AJMOOOOOOOOOOO SVIIIIIIIII
mesrine @ 10.1.2012. 22:05
evo malo za ljubitelje gitare i dobrog starog yu rocka
fox89 @ 10.1.2012. 22:14
evo malo za ljubitelje gitare i dobrog starog yu rocka
mesrine
uff. odličan izbor, meni je točak daleko najbolji ex-yu gitarist
mesrine @ 10.1.2012. 22:23
izgleda da dilimo misljenje
mesrine @ 10.1.2012. 22:28
a sta kazete na ovu verziju rage-a?
mesrine @ 12.1.2012. 17:34
uvik mi je bia drazi aic..rip layne & mike 
mario @ 15.1.2012. 0:15
Evo kako sam komentirao na Planet of the Apes stvar od meni jednog od najdražih bendova inspirirana istoimenim serijalom.
Prodigal Caesar rising
Rolling in leaves of rage
Swinging on vines you'll find him
Locked in his human cage
fox89 @ 15.1.2012. 0:31
@mario, nikad prije čuo za ovaj bend i moram priznati da sam ugodno iznenađen... odlična mi je ova stvar, preslušat će se u narednih nekoliko dana i ostatak
mario @ 15.1.2012. 1:16
@mario, nikad prije čuo za ovaj bend i moram priznati da sam ugodno iznenađen... odlična mi je ova stvar, preslušat će se u narednih nekoliko dana i ostatak 
fox89
Preporučujem :D Bend se prije zvao The Lord Weird Slough Feg ali nakon par albuma skratili su ime u samo Slough Feg. Ako ti se sviđa vokal baci uho i na Hammers Of Misfortune. Oni sviraju malo drugačiji đir, nekakvu mješavinu dooma i heavya... with a touch of folk ;)
fox89 @ 20.1.2012. 13:34
kad je on u pitanju, svaka riječ je suvišna...
karakteran @ 20.1.2012. 17:54
riječka glazbena scena je uvijek s pravom nosila nadimak alternativa. jedini dobar band koji je ikad izašao iz nje je denis and denis.
gajski @ 20.1.2012. 20:33
Kad smo kod Rijeke treba odat i ovim mačkama priznanje.
Davno bješe, ženke furaju kao rock&roll.
U odnosu na Perazićku one dodju MegaBand.
Respect za Rijeku, posebit grad u bivšoj državi nešto poput Novog Sada.
fox89 @ 20.1.2012. 22:22
No trollin' intended
, al' nakon 7 godina provedenih u Rijeci, okružen tom glazbenom scenom, mogu reći da se osjećam kao da me netko pustio s robije. Prije je još možda i postojala neka svježina, iako je ni onda nisam nigdje primjetio, al' danas je sve isforsirano, prenaduto, a ono što me najviše smeta je masivna količina bahatosti. Da ne bude zabune, govorim o tzv. riječkom rocku i onome što se valjda zove punk.
S jedne strane stari glazbenici čija je prožvakana glazba izgubila okus, dok bi' s druge redovito čuo/pročitao jadikovke lokalnih bendova i njihovih frontmena o tome kako se mladim glazbenicima ne pruža prilika a imaju toliko toga za ponudit'. I onda jednu večer izađeš van, nekim čudom opet po tko zna koji puta završiš u onom izurinirano-pobljuvanom Palachu kamo danas zalaze samo kurve, narkomani i forenzičari željni vježbe, i nažalost čuješ zvukove jednog od takvih bendova... i tako cijeeeeeeeeelu večer. Piljenje, cviljenje, zavijanje, grozna distorzija koja je nabrijana samo zato da pokrije sve moguće falševe koje gitarist (ili bilo tko drugi u bendu, pa čak i u drugom bendu koji svira u susjednoj birtiji) napravi svakih pol minute. Mislim, samo zato što sviraš punk i vrištiš u mikorofon o trulom sistemu čije truljenje izaziva trulež zbog koje truneš ne znači da ne bi trebao naučit' neke osnove, poput akorda, ili držanja ritma, ili da smanjiš distorziju sa blitzkriega na nešto pri čemu mi neće eksplodirat boca u ruci.
Da stvar bude gora, završena je era jazza u Tunelu... which sucks big time, a netko mi je rekao da će se i Blues Festivali na Kastvu prorijediti. Al' ok, vremena i okolnosti se mijenjaju, pa tako valjda i ljudi. Iako je Tunel preš'o s jazza na trance i techno, mogu reć da mi čak i to više odgovara od ovako tužnog rocka i ispraznog punka. Like I've said - sve skupa je isforsirano i njihova kvaliteta nikako ne opravdava prostor koji im se daje. Ne znam... ne znam više ništa, pa serem gluposti... bijesan sam.
senilno_magare
rekao sam svaka riječ je suvišna 

nego, nisam te shvatio, jel si ogorčen na kompletnu glazbenu sceni pa i urbana koji je dio nje, ili ti je i on sam isforsiran??
meni je on odličan jer nije svoju stil prilagođavao komercijali, nego se drži onog sa čime je i počeo (nakon laufera)...