franz @ 25.11.2010. 11:16
.. evo mojteveaši, "skoro" kao i svake franz organizira blagdanske teme i docekuse na mojtv... 
podjelite s nama di ce te slaviti Novu i/ili Božić, dajte prijedloge (tak da oni ne odlučni se mogu lakse odluciti) i nek nam bude svima mal zanimljivije...
ovdje je inace kaslic(sanducic) za pisma i zelje za Djeda Bozicnjaka (koji zivi tamo negdje u Finskoj !!? , hladno je uglavnom) tak da mozete i tu predati, a onda cu ja s ekipom dostaviti di treba.. (trebamo jednog soba evo ako ima tajnici samo..)
..a znam malo sam uranio, a nema veze i snjeg nekad ranije padne pa iznenadi, no za par dana pa evo gaa...
..evo neka sad malo George ima rijeć.. moze sad kreni George...
.........................................................
mario @ 25.11.2010. 14:54
Za novogodišnji urnebes...
entina @ 25.11.2010. 17:23
evo moja najdraža božićna pjesma....a danas sam kupila dvije božićne šalice za kavu. eto, za praznike
sam spremna :)
fox89 @ 25.11.2010. 21:47
evo da se i ja uključim. jedan od filmova koje volim pogledati za božić. ne jer sam pod utjecajem amera, nego jer je jednostavno film prekrasan :))
cheers & marry xmas.
mario @ 25.11.2010. 22:37
evo da se i ja uključim. jedan od filmova koje volim pogledati za božić. ne jer sam pod utjecajem amera, nego jer je jednostavno film prekrasan :))
cheers & marry xmas.
fox89
Hear, hear... i meni uhvati Christmas mood pa ga pogledam, ofc. onda moram i Love Actually (yes, I like it
), The Nightmare Before Christmas i Scrooged.
Što se tiče glazbe Božićne, samo Trans Siberian Orchestra ide *spreads Christmas spirit*
aya @ 26.11.2010. 0:40
Evo, da se i ja pridružim....moja omiljena božićna pjesma i omiljeni band :) 
franz @ 26.11.2010. 15:09
Za novogodišnji urnebes...
mario
... mario, super je video
.. laaa la la la laaa laa la la laaa laaaa ....
gorlock @ 26.11.2010. 18:22
.. evo mojteveaši, "skoro" kao i svake franz organizira blagdanske teme i docekuse na mojtv... 
podjelite s nama di ce te slaviti Novu i/ili Božić, dajte prijedloge (tak da oni ne odlučni se mogu lakse odluciti) i nek nam bude svima mal zanimljivije..
![]()
franz
Franzo, čisto info, kod mene prvo dođe Božić, pa onda Nova Godina.
Ali, dobro u iščekivanju bijelog Božića evo i video u mom stilu:
franz @ 26.11.2010. 19:08
... gorlock nisam znao za tu pjesmu!! .. nego ti di god se okrenes vidis axla
.. pita konobar gorlocka, sto ce te popiti, moze colu s axlom
nekaj za pojesti? moze pizza s axlom
.. kakove papuce nosite zeku ili? ma ne s axlom
.. a jaknu? ma ne s axlom!!
jel to fetis ili ? ma ne to ti je onak cist normalno
legenda si gorlock 
gorlock @ 26.11.2010. 19:17
... gorlock nisam znao za tu pjesmu!! .. nego ti di god se okrenes vidis axla
.. pita konobar gorlocka, sto ce te popiti, moze colu s axlom
nekaj za pojesti? moze pizza s axlom
.. kakove papuce nosite zeku ili? ma ne s axlom
.. a jaknu? ma ne s axlom!!
jel to fetis ili ? ma ne to ti je onak cist normalno
legenda si gorlock 
franz
E (moj) Franzo što da ti rečem, ja ti njemu dođem nešto kao manager - promoviram Gunse i Axla.
E sad gledaj ovo - ovo ti je BUS u kojem se čovjek vozi, dobro gledaj s kim sve......
Ako budeš dobar možda ti sredim da ti budeš vozač jednog od autobusa
franz @ 26.11.2010. 19:25
E (moj) Franzo što da ti rečem, ja ti njemu dođem nešto kao manager - promoviram Gunse i Axla.
E sad gledaj ovo - ovo ti je BUS u kojem se čovjek vozi, dobro gledaj s kim sve......
Ako budeš dobar možda ti sredim da ti budeš vozač jednog od autobusa
gorlock
... gorlock pliz plizic, molim te ubaci me u BUS !! pa jesi vidio koji komadi tam zive!!!!
.. ej znas kaj ma i ja sam frik za axlom, ne zbilja evo sve pjesme znam na pamet, ono isto, pijem colu axl, papuce axl ma sve sam moram biti driver BUSA !!!!
...
gorlock @ 26.11.2010. 19:35
... gorlock pliz plizic, molim te ubaci me u BUS !! pa jesi vidio koji komadi tam zive!!!!
.. ej znas kaj ma i ja sam frik za axlom, ne zbilja evo sve pjesme znam na pamet, ono isto, pijem colu axl, papuce axl ma sve sam moram biti driver BUSA !!!!
...
franz
Franzo, vrijeme je želja, ali i darivanja, sam si rekao ubaci svoje želje u sandučić - nikad se ne zna.
No nešto mi je prišapnuo Djed Božićnjak, za sitnu cijenu od 500 E po komadu, a na Božićnom popustu možeš dobiti dva komada ZA samo 950 E + dostava gratis
OVO -
![]()
![]()
![]()

franz @ 26.11.2010. 21:34
Franzo, vrijeme je želja, ali i darivanja, sam si rekao ubaci svoje želje u sandučić - nikad se ne zna.
No nešto mi je prišapnuo Djed Božićnjak, za sitnu cijenu od 500 E po komadu, a na Božićnom popustu možeš dobiti dva komada ZA samo 950 E + dostava gratis
OVO -
![]()
![]()
![]()
gorlock
... gorloce cijena ti je prava sitnica! 
.. da nisi ti mozda sir oliver ili tak nes ??

franz @ 28.11.2010. 18:24
... mojteveasi, evo jedna nova Božićna pjesmica by Coldplay!
franz @ 23.12.2010. 15:46
fur alle / mojtv /
Gesegnete Weihnachten und ein frohes Neues Jahr!

von franz
2010. XII