gorlock @ 25.8.2010. 20:46
Dedicated to Akasha from Mojtv.
akasha @ 25.8.2010. 20:56
Gdje si Akasha ?
gorlock
Evo me, dragi.. Nadam se da ti žena ovo ne čita
akasha @ 25.8.2010. 21:11
Do you like it ?
gorlock
Film nije nešto posebno, ima i boljih na tu temu. Inače da, volim vampire, ali nisam ni ne želim gledat Twilight sagu. Tolko o tome.
Impresionirana sam i počašćena tvojim izborom scena. Hvala lijepa na (nezasluženoj) pažnji.
Btw, a jesi li i ti u tim scenama? 
gorlock @ 25.8.2010. 21:38
Film nije nešto posebno, ima i boljih na tu temu. Inače da, volim vampire, ali nisam ni ne želim gledat Twilight sagu. Tolko o tome.
Impresionirana sam i počašćena tvojim izborom scena. Hvala lijepa na (nezasluženoj) pažnji.
Btw, a jesi li i ti u tim scenama? 
Akasha
1. Twilight smeće pogledao prvi film, a ostale ne namjeravam.
Što se tiče filma Queen of the damned, solidan je kako sam ga i ocijenio 6/10, meni paše i glazba u filmu što je nekima nedostatak, priča je zaista odlična, glumci možda i nisu najuvjerljiviji ali sve u svemu dobar je.
Lektira vampirskih filmova je Franciss Ford Coppolina Dracula - sa nezamjenjivim u ulozi Dracule Gary Oldman, i naravano Interwiew sa vampirom, ne znam koji je bolji Brad Pitt ili Tom Cruise iako nisu glumci po mom ukusu odradili su maestralne uloge.
2. ?????? dont know ............ 
akasha @ 25.8.2010. 21:45
1. Twilight smeće pogledao prvi film, a ostale ne namjeravam.
Što se tiče filma Queen of the damned, solidan je kako sam ga i ocijenio 6/10, meni paše i glazba u filmu što je nekima nedostatak, priča je zaista odlična, glumci možda i nisu najuvjerljiviji ali sve u svemu dobar je.
Lektira vampirskih filmova je Franciss Ford Coppolina Dracula - sa nezamjenjivim u ulozi Dracule Gary Oldman, i naravano Interwiew sa vampirom, ne znam koji je bolji Brad Pitt ili Tom Cruise iako nisu glumci po mom ukusu odradili su maestralne uloge.
2. ?????? dont know ............ 
gorlock
Ok, vidim da se oko vampirske tematike dobro slažemo.
Intervju s vampirom je odličan film, jedan od rijetkih slučajeva da mi je film bolji od knjige (za sve eventualne neznalice, film je inspiriran knjigom Anne Rice) Najbolja scena kad se Lestat vrati iz mrtvih i svira klavir...
Onda, gotovo o vampirima.. i šta sad?
gorlock @ 25.8.2010. 21:51
Ok, vidim da se oko vampirske tematike dobro slažemo. Intervju s vampirom je odličan film, jedan od rijetkih slučajeva da mi je film bolji od knjige (za sve eventualne neznalice, film je inspiriran knjigom Anne Rice) Najbolja scena kad se Lestat vrati iz mrtvih i svira klavir...
Onda, gotovo o vampirima.. i šta sad? 
Akasha
Probaj me pogodit nekim videom.
Here is Lestat for you !
akasha @ 25.8.2010. 22:09
Probaj me pogodit nekim videom.
Here is Lestat for you !
gorlock
Da, ta scena.. mmm I love the piano...
Ne znam baš koji bi se video tebi svidio. Ako ćemo o filmovima, ja sam cura koja voli klasike (al ne samo njih, nažalost), ono što se ne zaboravlja poput:
Piano....
i jedna od naj naj najdražih scena:
gorlock @ 25.8.2010. 22:17
Godfather je druga dimenzija -nisi baš pogodila 
Evo nešto za Jua-u, pa da i nju malo uključimo.
Jua jel to ta pjesma ?
akasha @ 25.8.2010. 22:24
Godfather je druga dimenzija -nisi baš pogodila 
Evo nešto za Jua-u, pa da i nju malo uključimo.
Jua jel to ta pjesma ?
gorlock
Vampiri dosade i zaboraviš ih, čak sam i ovu pjesmu zaboravila, mada nije loša. Have fun, jua!!
jua @ 25.8.2010. 22:28
da da, iznad je i Forsaken, pa je tu Headstrong, ima svega, u, u, u, System
pa onda Dead Cell - kad želiš nešto porazbijat ali ne smiješ, samo treba poslušat ovu pjesmu i to je to
gorlock @ 25.8.2010. 22:32
E sad sam se sjetio meni jedne divne obrade .........
Pogledajte HIM !
akasha @ 25.8.2010. 22:37
E sad sam se sjetio meni jedne divne obrade .........
Pogledajte HIM !
gorlock
Klasik Chrisa Isaaka! Čak i ne zvuči tako loše kod finaca

(ugodno iznenađeno) iako je original, naravno, puno bolji.
gorlock @ 25.8.2010. 23:19
Da, ta scena.. mmm I love the piano...
Ne znam baš koji bi se video tebi svidio. Ako ćemo o filmovima, ja sam cura koja voli klasike (al ne samo njih, nažalost), ono što se ne zaboravlja poput:
Piano....
Akasha
Evo jedne cover verzije
Guns N' Roses - This I Love - from the new album Chinese Democracy - piano cover
Pjesma nije još postala clasic ali zasigurno hoće.
akasha @ 26.8.2010. 14:31
Evo jedne cover verzije
Guns N' Roses - This I Love - from the new album Chinese Democracy - piano cover
Pjesma nije još postala clasic ali zasigurno hoće.
gorlock
E sad si pogodio...
Poslušah i original i sad moram nabaviti Chinese Democracy 
gorlock @ 5.9.2010. 19:01
Here is some more.......... 
akasha @ 5.9.2010. 19:05
So, I was right (check your profile)
prase @ 15.9.2010. 20:02
samo je proletila kroz nase zivote i ostavila neizbrisiv trag pun odlicnih komentara....vec mi nedostaje