gordan @ 29.11.2008. 18:46
Ta silna pompa koja je dignuta dolaskom Cinestara u Zagreb mi je vrlo smiješna. Zaista ništa u tom kino ne zaslužuje 5 zvjezdica osim udobnih stolica, koje su navodno i najskuplji dio inventara. Ja sam se nekako nadao da će se novac uložiti primarno u kvalitetu slike i zvuka, a tek onda u stolice. Tako i dalje gledamo filmove s kolutova (toliko o digitalijama), a zvuk je previše pojačan, što audio oprema ne može pratiti, pa dolazi do klipinga. Dvorane su uglavnom male i zagušljive, a klima se pali tek pri određenom broju gledatelja.
Kad sam prvi puta došao tamo nije mi bilo jasno čemu služe prvih 5,6 redova u dvorani, jer iz njih je film jednostavno negledljiv (jel vi u cinestaru znate koliko stolica ima u prvih 5,6 redova - mogli ste uštediti masu novaca). Ovo sve je iz iskustva iz Avenue Malla, no sumnjam da je u drugim centrima ili gradovima situacija drugačija.
3D doživljaj je malo poboljšan s papirnatih naočala na plastične, uz ponudu od dva filma, no IMAX primjerice, očito nećemo tako brzo vidjeti u Hrvatskoj.
Ako je netko bio u njihovim kinima u drugim gradovima bio bih zahvalan da ovdje napiše dojmove.
gorlock @ 11.11.2013. 19:59
@gordane, prošlo je puno vremena od ovog tvog posta, dugo je skupljao prašinu.
Današnji Imax je jednostavno odličan, Cinestar - kako koji - međutim ono što je ostalo po starom to je tih prvih 5-6 redova koji nemaju svrhe.
Recimo to ovako i kada igra neki novi Hit film i ako nema slobodnog mjesta u zadnjem redu (regularnom redu-ne vip), tada niti ne idem u kino dok se na nekoj slijedećoj predstavi ne nađe slobodno mjesto u zadnjem redu.... 
Zato su mi online rezervacije zakon .