gorlock @ 11.11.2008. 22:37

JOŠ 12 DANA DO NAJVALJENOG DATUMA IZLASKA NOVOG ALBUMA CHINESE DEMOCRACY
23.11.2008. SLUŽBENI DATUM
JA BIH REKAO NAPOKON,
ROCK IS BACK
franz @ 11.11.2008. 23:03
da, napokon, ali bilo bi mi jako drago kad bi u toj ekipi bio barem još slash, ali niš od toga, no biću sretan i s ovim postavom, u svakom slučaju idem na turneju ako budu održali negdje koncerte u europi!!
dobro je stari dobri duh glazbe se vrača, metallica je izdala isto novi, te po meni jako dobar album sličan mi je s albumom iz 88 and the justice for all, sad axlovi gunsi, pa mogli bi i maideni neki skemijati.. uglavnom super.. samo naprijed.. neke od novih pjesama sam čuo te dobree su!! svim ljubiteljima tog žanra moje preporuke..
franz
mario @ 12.11.2008. 0:37
Gunse ne slušam ali od fanova sam čuo da je novi album i više nego loš. Što se tiče Metallice, pa Death Magnetic mi je ok, ima par dobrih stvari ali opet to nije to. I pjesme su zaista preduge, sve iznad 6-7 minuta. I dalje se držim Ride The Lighting i Master Of Puppets albuma :)
Barem imamo AC/DC i njihov Black Ice \m/
gorlock @ 12.11.2008. 20:56
Što se tiče Metallice, slažem se dobar album moja ocjena 4 + na ljestvici od 1 - 5, a Guns n Roses, teško da itko može zamijeniti Slasha jednako kao i Axla, svi ostali u grupi su zamjenjivi što je i dokazano. Preslušao sam cijeli album ako je to cijeli koji sam ja dobio 12 pjesama od kojih je definitivno Chinese Democracy hit, Madagascar, i još cca 5 pjesama su ok što bi bilo dovoljno za solidan album.
Djelomično se slažem da to nisu oni stari Gunsi ali niti Metallica nije ono što je bila prije 15 godina, zapravo Metallica je bolja.

gorlock @ 14.11.2008. 19:23
ma glupost ...
Supertramp
Pozdrav, s obzirom da si ti imao tek dvije godine kad su GNR vladali, ne čudi me tvoj komentar ali pročešljaj malo povijest Rocka, pa onda reci nešto ali ako ne slušaš Rock....... i slično, nemoj niti komentirati.
franz @ 14.11.2008. 20:16
bio sam na koncertima od metallice u ljubljani, maidenima i rollingstonesima u zagrebu, bilo mi je super, dok na žalost gunse stari postav sam fulao no ako ovi novi budu imali turneju negdje u europi idem barem zbog axl-a..
ove godine sam posjetio prag..
franz
supertramp @ 17.11.2008. 20:00
Pozdrav, s obzirom da si ti imao tek dvije godine kad su GNR vladali, ne čudi me tvoj komentar ali pročešljaj malo povijest Rocka, pa onda reci nešto ali ako ne slušaš Rock....... i slično, nemoj niti komentirati.
gorlock
ako imaš kaj pametno za reći javi mi se na PM pa ćemo porazgovarat i ja ću ti poslati stvari ili dati link za youtube od nekih bendova (koji su normalno meni dobri)
može ?
gorlock @ 17.11.2008. 21:35
ako imaš kaj pametno za reći javi mi se na PM pa ćemo porazgovarat i ja ću ti poslati stvari ili dati link za youtube od nekih bendova (koji su normalno meni dobri)
može ?
Supertramp
Popgledaj si na video preporukama Slash . Godfather theme.
gorlock @ 17.11.2008. 22:17
nebi, hvala
Supertramp
Pa nemoj, nitko te ne tjera!
franz @ 19.11.2008. 20:22
tik - tak - tik - tak, sat otkucava, a još malo pa bi album trebao izaći... ako axl ne napravi opet " spagetti" incident!....
.. and to all thouse who believed thank you.. GNR ´91
franz
franz @ 20.11.2008. 19:30
pogledao sam, dobro je, hvala gorlock!
franz
franz @ 20.11.2008. 21:28
ma normalno, pa javna tajna je da je pola svijeta jedva dočekalo, ipak oni, u ovom slučaju on (Axl) nije bilo tko, već legenda o kojoj če se još dugo pripovjedati i poslje njega.. a kad smo kod dnevnika sječam se da su na HRT u prije državnog nam dnevnika puštali da gledamo iz Ria koncert, odnosno jednu pjesmu, nocking on the ... toliko o pozitivnoj zaluđenosti.. ali neznam šta kažu naši kritičari poznati jel možda i njih treba zabraniti?!
franz
supertramp @ 21.11.2008. 13:37
ma normalno, pa javna tajna je da je pola svijeta jedva dočekalo, ipak oni, u ovom slučaju on (Axl) nije bilo tko, već legenda o kojoj če se još dugo pripovjedati i poslje njega.. a kad smo kod dnevnika sječam se da su na HRT u prije državnog nam dnevnika puštali da gledamo iz Ria koncert, odnosno jednu pjesmu, nocking on the ... toliko o pozitivnoj zaluđenosti.. ali neznam šta kažu naši kritičari poznati jel možda i njih treba zabraniti?!
franz
franz
koja je ovo komedija :D:D, "javna tajna da je pola svijeta jedva dočekalo"; dobra franz, doobra !
franz @ 22.11.2008. 23:52
... aubergewohnlich ... spot..
franz