gorlock @ 20.4.2010. 20:36
Davno je bilo kad sam gledao ovaj film, Paul Newman u glavnoj ulozi, ne mogu se sjetiti niti radnje, a ostao mi je u magli sjećanja..........
Tražio sam neke stvari po youtube-u i naletio na ovaj clip koji su inače Guns n Roses iskoristili za potrebe svoje pjesme Civil War, točno ovaj clip.
Ali koji je film ne mogu se sjetiti.
Ako netko zna molim Vas pomoć, rado bi se prisjetio ovog filma.
mario @ 20.4.2010. 20:42
Cool Hand Luke - http://www.imdb.com/title/tt0061512/
Kako se toga nisi mogao sjetiti, be ashamed 
franz @ 21.4.2010. 22:35
gorlock a koji je ovo film!
išla dva balona ulicom kad veli jedan onom drugom: ej pazi kaktussssss ssss sss ss s !!
:)
gorlock @ 22.4.2010. 20:55
gorlock a koji je ovo film!
išla dva balona ulicom kad veli jedan onom drugom: ej pazi kaktussssss ssss sss ss s !!
:)
franz
franz, pa nisi još prerastao pubertet
auran @ 3.8.2010. 22:24
Na hrvatskom ti naslov ovog filma glasi "Hladnokrvni kažnjenik".
beno @ 4.8.2010. 9:32
Na hrvatskom ti naslov ovog filma glasi "Hladnokrvni kažnjenik".
Auran
Mislim da je bilo prevedeno za vrijeme Juge sa "
Hladnoruki kaznjenik". Ne znam da li su mijenjali.
auran @ 14.9.2010. 11:06
Pozdrav društvo! Već duže vremena razmišljam no nikako da se sjetim naslova crtanog serijala u kojem su glavni likovi bile životinje koje su pokušavale da se dokopaju parka prirode u kojem bi bile sigurne od pogibli koje su im prijetile od ljudi! Prilikom svoje odiseje susretale su se s raznoraznim opasnostima, a pokoje i pogibale! Sjeća li se itko naslova? I još nešto, sjećam se da sam kao dijete bio gledao jednu seriju u kojoj se neki lik imenom Hunter, ako se dobro sjećam, morao skrivati u špilji ispod nekog vodopada gdje mu je žena svakodnevno donosila hranu! I opet ne mogu da se sjetim naslova! Uzgred rečeno ta je serija bila prikazivana jako davno, mislim krajem osamdesetih godina! Ako se itko sjeća naslova jedne ili druge serije neka napiše! Bit ću vam zahvalan!
beno @ 14.9.2010. 11:40
Pozdrav društvo! Već duže vremena razmišljam no nikako da se sjetim naslova crtanog serijala u kojem su glavni likovi bile životinje koje su pokušavale da se dokopaju parka prirode u kojem bi bile sigurne od pogibli koje su im prijetile od ljudi! Prilikom svoje odiseje susretale su se s raznoraznim opasnostima, a pokoje i pogibale! Sjeća li se itko naslova?
Auran
Hmmm, ovo me sad podsjetilo na jedan stari crtic koji pase tom opisu. Glavni u toj "druzini" je bio jedan stari jazavac ako se ne varam. Razmislit cu malo, mozda se sjetim...
mario @ 14.9.2010. 11:59
Dammit, sad si mu ubacio to u glavu i cijeli dan ću razmišljat koji je. Sjećam se scene kad životinje prelaze cestu i onda bude nezgoda sa parom ježeva. Hmmm..
akasha @ 14.9.2010. 14:32
Pozdrav društvo! Već duže vremena razmišljam no nikako da se sjetim naslova crtanog serijala u kojem su glavni likovi bile životinje koje su pokušavale da se dokopaju parka prirode u kojem bi bile sigurne od pogibli koje su im prijetile od ljudi! Prilikom svoje odiseje susretale su se s raznoraznim opasnostima, a pokoje i pogibale! Sjeća li se itko naslova?
Auran
Jel možda misliš na The Animals of the Farthing Wood?
U svakom slučaju, meni je ovo super crtić sa životinjama.
beno @ 14.9.2010. 15:10
BRAVO AKASHA, TO JE TO!!!!
Kod nas je bilo prevedeno sa "Pustolovine sumske druzine"!!!
auran @ 14.9.2010. 16:55
Bravo ljudi! To je taj crtani serijal na koji sam mislio! Hvala vam puno, super ste!
auran @ 30.9.2010. 1:21
Pozdrav društvo! Evo imam još jednu mozgalicu za vas! Zna li itko kako se zvala serija u kojoj se jedan dječak pretvarao u psa? Bila je prikazivana jako, jako davno... Sjećate li je se? : )
beno @ 30.9.2010. 9:48
Sjecam se te serije. Malog je zasvrbio nos prije nego se pretvorio u psa i tako je znao da je vrijeme za pobjec nekud.
Kad smo vec kod zaboravljenih fimova. Mislim da sam vec spomenuo ovo na nekom forumu, mozda cak i ovom.
Nisam siguran uopce da li je to neko lazno sjecanje, film ili serija, ali znam da sam bio klinac (prije nekih max 20 god) i da me bilo prilicno strah kad bi se toga sjetio.
Ono cega se sjecam (a to nije puno):
Neki ljudi traze neke dijamante (dijamant). Problem je u tome sto je dijamant(i) uklet i onog tko ga uzme pretvori polako u panteru (ili nesto takvo). U sjecanju mi je ostala scena u kojoj liku skidaju poveze kojima mu je bilo omotano lice i vide da je transformacija pocela.
Vjerojatno je rijec o nekom tezem smecu (ako moj mozak nije to sve izmislio i sad me zaje...), ali m bas zanima koji je to film. Sjecam se da me je bilo frka kad god bi se sjetio te scene sa povezom ko klinac.
auran @ 30.9.2010. 11:27
Nadam se da misliš na ovo: Ako se ne varam, kod nas je prevedena kao "Vau, vau"
http://en.wikipedia.org/wiki/Woof!
niA
Daaaa, "Woof!" je to! Tako se zvala ta serija koju sam obožavao gledati kao klinac i uvijek se nadao da ću se i sam naučiti pretvarati u psa! ; ) Bravo Nia, hvala ti!
auran @ 30.9.2010. 12:33
Evo originalne uvodne špice serije "Woof! za nostalgičare!"
doom @ 30.9.2010. 19:31
ovak kao djecak gledal sam jednu seriju i nemogu se nikako sjetiti kako se zove.....kad je pocetak serije pjevali su "ak si sam predaj se k nam" ili tak nekak sad ja mislim da je to slovacka serija bila ili ne...da bilo je neko drustvo klinca koji su imali nesto..eto valjda mozda se ko sjeti pa nek javi!!!
beno @ 30.9.2010. 20:22
ovak kao djecak gledal sam jednu seriju i nemogu se nikako sjetiti kako se zove.....kad je pocetak serije pjevali su "ak si sam predaj se k nam" ili tak nekak sad ja mislim da je to slovacka serija bila ili ne...da bilo je neko drustvo klinca koji su imali nesto..eto valjda mozda se ko sjeti pa nek javi!!!
doom
Hehe! Da, da, da... Tajanstveni otok! Zakon je bila ta serija, odrasli smo na njoj
A sjeca li se tko Automana?!? :D :D
Uvijek sam htio i ja imati "kursor" koji ce mi nacrtat sta pozelim