cokolada @ 10.3.2010. 11:51
Sta mislite o touch screenu? Jel se isplati kupiti mobitel s touch screenom?
cikabrica @ 10.3.2010. 12:10
Sve zavisi u kom si fazonu,ako ti je stalo do nekog stila i da budes u korak s tehnikom onda je touch screen dobra stvar.
Ono sto je loshe je shto ostaju tragovi prstiju na ekranu pa se mora chesto brisati...
Ako uzimas touch screen telefon izmi neki sa velikim ekranom.
mocca @ 10.3.2010. 15:32
Ja sam jedno vrijeme imala touch screen LG, ali sam ga morala dati na popravak (riknuo je touch screen!) i nije mi nakon toga više bio cool, pa sam se bacila na nešto drugo. Sada sam opet nedavno naručila ovaj novi touch screen LG, malo za promjenu.
Konkretno da/ ne? Ako mijenjaš mobitere k'o čarape i uvijek imaš neku zadovoljavajuću back up opcju mobitela (i naravno da sve kontakte redovno back up na komp ili imas na flsh/ sd kartici - pazi sve kartice ne idu u sve mobitele), go for the touch screen! just for shit and giggles
Nadam se da sam ti pomogla 
beno @ 10.3.2010. 15:50
Nije bas moguce na to pitanje odgovit sa DA ili NE. Ako se neckas izmedju dva konkretna modela navedi ih, pa cemo ti rec svoje misljenje.
sonyervivaz @ 11.3.2010. 11:10
Pa i nznm bas,neki moji prijatelji su se zalili da im se povrijemeno pokvari ekran,ali meni je ovaj vec drugi sa touch screen-om i ne mogu se pozali..samo malo mi je u pocetku bilo teze uhodat se u to..ali poslije je krenulo lagano..:)
cikabrica @ 22.3.2010. 10:00
cini mi se jako dobrim ovaj vivaz jedva cekam da bude i kod nas. znate mozda kad ce bit tu?
brankokockica @ 22.3.2010. 11:31
Cijena ti je ja mislim oko 350E,sad ne znam koliko ti je isplativo sve to..ali ako imas para i volis snimat dosta onda ga kupi..i pojavio se ovdje kod nas..ima vec skoro dva tjedna ja mislim,i treba jos pogledat kod kog operatera ima..
cikabrica @ 22.3.2010. 12:53
bas super, hvala za info!!! mislim to je prvo na svijetu ili nisam cuo jos o tome da je HD kamera konstruirana u mob. bas fora!!
beno @ 22.3.2010. 17:38
Ako te zanimaju specifikacije, preporucam stranicu GSMArena
cokolada @ 6.4.2010. 10:00
Sve zavisi u kom si fazonu,ako ti je stalo do nekog stila i da budes u korak s tehnikom onda je touch screen dobra stvar.
Ono sto je loshe je shto ostaju tragovi prstiju na ekranu pa se mora chesto brisati...
Ako uzimas touch screen telefon izmi neki sa velikim ekranom.
cikabrica
Pa ne mora znacit,sad se vec moze kupi ili narucit ona zastitmna folia,koju je ja kuzim dovoljno mijenjat jednom godisnje,
tako da kupis par komada za solidnu cijenu i imas zastitu!! :)