crofriends @ 10.11.2009. 15:31
Poštovani ! Pozivam vas da dođete na CroFriends, forum koji sadrži 120 aktivnih podforuma koji obuhvaćaju sve tematske cjeline.Imamo jako aktivan podforum o filmovima, a vidim da je ovo portal o filmovima,serijama i sličnom ,pa eto ako želite možete doći na naš forum koji je aktivan, pa ćemo čavrljati zajedno o filmovima. Nadam se da se admini i modovi neće ljutiti zbog ove poruke, nije mi namjera nikoga naljutiti.
www.crofriends.com
Nadam se vašem dolasku.
jua @ 23.2.2010. 15:32
e pa neću :D
brix
baš, sve što imam reći o filmovima ću reći tu.
nisam luda da sve to još i ponavljam.
to je kao da napraviš 20 facebook računa ili kajveć =)
gordan @ 23.2.2010. 16:58
Poštovani ! Pozivam vas da dođete na CroFriends, forum koji sadrži 120 aktivnih podforuma koji obuhvaćaju sve tematske cjeline.Imamo jako aktivan podforum o filmovima, a vidim da je ovo portal o filmovima,serijama i sličnom ,pa eto ako želite možete doći na naš forum koji je aktivan, pa ćemo čavrljati zajedno o filmovima. Nadam se da se admini i modovi neće ljutiti zbog ove poruke, nije mi namjera nikoga naljutiti.
Nadam se vašem dolasku.
CroFriends
Nećemo se ljutiti. Dapače, biti ćemo toliko ljubazni da ćemo otići na Vaš forum i zaspamati ga porukama o našem forumu slijedeći Vaš svijetli primjer. Nadamo se da se ni Vaši admini i modovi neće ljutiti. Hej, pa nije nam namjera nikoga uvrijediti.
Nadamo se dolasku Vaših članova na naš forum

.
MojTV Friends
gordan @ 23.2.2010. 23:18
Može... Poslat ćemo za tobom odmah i motorizirane postrojbe
. Ima svi da izginemo. Otpor će sigurno biti jak.
![]()

crofriends @ 21.10.2010. 19:03
ahah, jeste me nasmijali ^^
franz @ 22.10.2010. 10:48
ahah, jeste me nasmijali ^^
CroFriends
U boj se ne ide bez Franza !!!! Pobjeda je ne izbjezna!!
pametnjakovic @ 22.10.2010. 14:39
baš, sve što imam reći o filmovima ću reći tu.
nisam luda da sve to još i ponavljam.
to je kao da napraviš 20 facebook računa ili kajveć =)
jua
To ti je kao da si otišao na Facebook i rekao svim korisnicima ajde svi na Myspace !
Niđe veze...