franz @ 23.11.2008. 16:46
kad vidim i čujem tu pjesmu dinama krv mi se ledi u žilama i vratim se u stare mlađe dane.. nemate vi pojma pola koji tu pišete o dinamu, vi mislite da je dinamo ono što čujete na tvu u nekom info reporttaži ili kad gledaš na telkaču uz kokice i pivo s frendovima, pa sto jedna pametarenja. trebate živiti i osjetiti atmosferu..
da čujem ko je od vas dinamovaca bio na utakmici dinamo partizan kad smo ih sašili 5:0 ili još bolje tko je od vas bio na tekmi repke u maksimiru hrvatska- srboslavija 2:2 .. mi sa sjevera smo toliko zviždali da niste mogli ni poslje na telkaču čuti tu vašu himnu hej slaveni, meni nije bilo teško doči iz dalekih krajeva i spavati za kartu cijelu noć ispred štanda,tko je bio na jugu kad smo dobro odigrali protiv ajaxa,.. a sad pametarite
jel itko dobio boxerom u glavu ( ako nije ja vas mogu)
činjenica da neke stvari neštimaju ali dinamo je uvijek dinamo i točka..
franz
franz @ 23.11.2008. 19:55
... neću ulaziti u daljnju raspravu, dovoljno sam bio jasan, ali što se tiće geminijevog neslaganja, jel ti ikad pratiš strani nogomet bilo u europi ili vani? a po tome vidi se da nikad nisi bio na tribini ili u gužvi na tekmi!
u južnoj americi kad se navijači iste zemlje ili dvie različite sukobe, ne da bude svega nego tribine se uruše, a jesi kad vidio engleze na dijelu? talijani se pobiju doslovno na tekmi itd itd,ili škote protiv engleza,još kad ih mi malo napalimo na terenu, a hoću reći ima vani i gorih stvari, pa nikom niš!
franz
franz @ 23.11.2008. 20:01
poanta svega je da bi svi mi volili da je to sve ok i nema gužve i nereda, tako treba biti! ali nije trenutno te ima i gorih od nas.. no to ne smije biti povod za daljnje nerede....
ali biće bolje...
franz
gorlock @ 25.11.2008. 20:49
uzvrat Dinamo - Spartak
u boj, u boj, za narod svoj.......
četvrtak 27.11.08. = 20.30 h
gemini @ 26.11.2008. 20:05
Gledam sad na tv-u "Delije" najavile dolazak u ZG jer im je SPARTAK klub prijatelj.
Nasekirao me direktor dinama koji je odmah izjavio da se delijama neće dopustiti ulazak na stadion-KOBNA GREŠKA!
Moj stav je potpuno obratan, pozovimo ih da dođu, a kad dođu slomimo im leđa najprije u ZG
a kad se puzeći približe granici sravnimo ih sa zemljom u Vinkovcima (gdje su oni već i prije 91g.
znali osjetiti što je dobra batina).
Gemini - ULTRAS
gor @ 26.11.2008. 23:41
Ja opet: 2:1 za Dinamo. Tko tvrdi drugačije?
franz @ 27.11.2008. 21:27
gor, de nam ispričaj kako se snalaziš s novim zakonom o zabrani pušenja u javnim prostorijama? i šta misliš uopće o tome?
franz
gorlock @ 27.11.2008. 22:15
Ja opet: 2:1 za Dinamo. Tko tvrdi drugačije?
gor
69 minuta utakmice je u tijeku, još uvijek se bojim prognozirat rezultat ali .........
Franz, ako hoćeš brijat o pušenju, pokreni novu temu.
franz @ 27.11.2008. 22:48
a jesmo nervozni, ako pokrenem hočeš ti prvi ? 
franz
gor @ 28.11.2008. 0:59
Komentirati ću, ali fakat pokreni novu temu. Zanimljiva je.
gorlock @ 28.11.2008. 19:44
Sigurne bi bile dobrodošle promjene u Dinamu, prvo uprava, drugo igrači, i jedni i drugi trebaju imati veliko srce, posebno igrači i igrati srcem za svoj klub kao nekad, a ne uprava nam uvezi one koji igraju samo za novce a ne za klub, a i mnogima našima samo je bitan novac...........
Već dugo nisam gledao našu ligu, sada više i neću uopće...........
Ovakva utakmica Dinama ajme meni............
Znali smo mi to mnogo bolje......... nekad..........
de_phazz @ 7.12.2008. 17:37
Super Vam je klub,super Vam je priča...Odoh spavati. Bravo masni!
gorlock @ 7.12.2008. 22:45
Pa ako ništa opet su prvaci naše lige........
gor @ 29.1.2009. 23:58
I eto nama Roberta i moj brat također Kovača. Zvuči dobro, ako još igra kako je nekad igrao. Ali malo mi je sumnjivo kaj je već godinama svugdje rezerva. Dino i njegova žena Drpićka odoše, a Robi i njegova Kovačica dođoše. Što bi se u narodu reklo: svatko je kovač svoje sreće. Kužite ne?

franz @ 2.12.2010. 20:18
.. U BOJ U BOJ ... i u nebo i u pakaoooo BBB Dinamoooo...
Dinamo Zagreb Dinamo Zagreb !!
Ja te volim DIIINAAAMOOOOO
von franz

hocemoo pobjedu, protiv Villarealaaaaa
puni puni mreze nek se jeze!!