blueliking @ 9.4.2014. 18:47
Svaka čast na biznisu i radu, ali ne bih ni probala njihove torte, a kamo li jela. Uvjeti izrade su najblaže rečeno nehigijenski, koliko ruku ispremeće tu masu za izradu figura, a da ne govorimo o prenošenju torti i sl.
silkycoco @ 10.4.2014. 9:36
Osim toga, te torte koje rade meni je vrlo upitno jesu li uopće fine. Izgledom su super, ali nitko ne govori posebno o okusu, a meni je okus kolača ili torte najvažniji. Što mi vrijedi torta ko slika, neću si je lijepit na zid nego je jesti.
Gledala sam i onu emisiju poslije The Next Great Baker i tamo su radili isto dvije torte za neku Kelly, torte prekrasne, ali biskvit na kojem su rađene neki bezvezni, šablonski, krema nula bodova, a tek taj ticino, fondan, kak god se to već zove, puno tih boja, gluposti...
Daj mi klasik okruglu tortu koja je okusom savršena, a glazura joj baš nije sva ravna i ja zadovoljna. :)